Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τελευταία μέρα μήνα: αναμένονται αποχωρήσεις από τον Πανθρακικό

Λήγουν σήμερα τα συμβόλαια πολλών παικτών της ομάδας της Κομοτηνής

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΩΝ 
ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΑΝ 
ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ




Μπορεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι χαώδης, όπως και γενικότερα στο ελληνικό  κράτος, ωστόσο στον Πανθρακικό είναι αναγκασμένοι να κάνουν τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας σεζόν, χωρίς να γνωρίζουν ακόμα το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται και τα δεδομένα αυτής.

Στις 30 Ιουνίου τα συμβόλαια πολλών ποδοσφαιριστών φτάνουν προς το τέλος και το thrakisport.gr σας παρουσιάζει αυτούς που έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον από σήμερα. Συγκεκριμένα, ελεύθεροι να διαπραγματευτούν οποιοδήποτε συμβόλαιο είναι οι Κανωτίδης, Αρσενίεβιτς , Ρομπέρ , Κουτσόπουλος , Νατσούρας , Περπερίδης, Τζιωρτζόπουλος (φώτο), Ούλμερς, Ορλάντο, Μαλκί. Από τους παραπάνω, οι περισσότεροι αναμένεται να αποτελέοσυν παρελθόν εκτός από τους Κουτσόπουλο, Κανωτίδη. Ο Ρομπέρ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, όπου θα βρεθεί συμπαίχτης με τον Λευτέρη Σακελλαρίου.

Όπως παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του  στον ¨Παρατηρητή της Θράκης¨ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θόδωρος Σαββάκης, ο Πανθρακικός θα έχει μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με την περσινή σεζόν, όπως είναι απόλυτα λογικό στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας  και αναμένεται να δοθούν ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19, που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην φετινή εκπληκτική σεζόν.


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/