Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε... ταβέρνα της Ξάνθης;

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ;

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Τι γύρευε ο πρώην “Τσάρος της Οικονομίας” σε ταβέρνα της γειτονικής Ξάνθης; Αυτό αναρωτηθήκαμε κι εμείς όταν μεταξύ τύρου και αχλαδίου η ματιά μας έπεσε σε μέλος γειτονικής παρέας το οποίο ήταν φτυστός ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου!

Φυσικά και τον πλησιάσαμε και τον ενημερώσαμε για τις προθέσεις μας να τον κάνουμε διάσημο για το λόγο αυτό και η παρέα όπως ήταν αναμενόμενο έσκασε στα γέλια! Οχι όμως και ο “Τσάρος” ο οποίος αφού δέχτηκε να φωτογραφηθεί για το RodopiNews.gr (στη φωτογραφία με την μητέρα του) αναφώνησε το αναμενόμενο “μη μου λέτε τέτοια” κοιτώντας τριγύρω μήπως κανείς άλλος συνέλαβε κατά σύμπτωση την ίδια ιδέα με εμάς και μετά από λίγο αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση!

 Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό λοιπόν για τον νεαρό με τη διάσημη φυσιογνωμία αφού ο πρώην “Τσάρος της Οικονομίας” και πλέον Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου μπορεί να τον αξιοποιήσει άμεσα για δύο λόγους: πρώτον γιατί ο Ξανθιώτης νεαρός είναι Περιβαλλοντολόγος στο επάγγελμα και δεύτερον γιατί του μοιάζει καταπληκτικά οπότε στα δύσκολα μπορεί να χρησιμεύσει και ως σωσίας! Αν και ο ίδιος τρομάζει στην ιδέα…
Δείτε την φωτογραφία:


Πηγή:  http://rodopinews.gr/