Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Μαζική αποδέσμευση τριών παικτών από την Ξάνθη

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Βρονταράς, Ριζογιάννης και Γκρζέλακ

ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Παρελθόν από την Skoda Ξάνθη αποτελούν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν και από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο λόγος για τους Σπύρο Βρονταρά, Παντελή Ριζογιάννη και Ράφαελ Γκρζέλακ.


Ο Βρονταράς αποκτήθηκε πέρυσι από την Ξάνθη, δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι και πλέον με την έλευση του Βιβιάνι λύθηκε το συμβόλαιό του και αποτελεί παρελθόν από τους Ξανθιώτες. Ο Παντελής Ριζογιάννης, έμεινε αρκετά χρόνια στην Ξάνθη και αγωνίστηκε σε κάποια παιχνίδια, πέρυσι δόθηκε δανεικός στα Τρίκαλα. Η συνολική του προσπάθεια δεν έπεισε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και μοιραία λύθηκε και το δικό του συμβόλαιο.

Τελευταίος ο Πολωνός, Ράφαελ Γκρζέλακ, έχουμε να τον δούμε 2 χρόνια στην Ξάνθη, σε βαθμό που τον ξεχάσαμε. Αποκτήθηκε από την Μποαβίστα, ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, αλλά το βαρύ συμβόλαιο και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδας να τον παραχωρήσουν δανεικό, σε ομάδες της Ρουμανίας και Πολωνίας. Πλέον ήρθε η ώρα για να μείνει ελεύθερος, το συμβόλαιό του λύθηκε και σ’ αυτήν την περίπτωση.

Πλέον ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έφυγαν από την Ξάνθη, είτε έλυσαν τα συμβόλαιά τους είτε αυτά τελείωσαν έφτασε τους 11 σε αριθμό και πρόκειται για τους Κωστούλα, Τζάγκι, Σάντος, Στιούρτ, Καριόκα, Ριζογιάννη, Γκρζέλακ, Βρονταρά, Μπόατενγκ, Κιντάνα, Μπούγκα. Ενώ ακόμα παραχωρήθηκε ο Κατόνγκο ως μεταγραφή στην Κίνα, ενώ ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι έχασε την ζωή του σε τροχαίο. Ακόμα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Γκσπούρνιγκ, αλλά και με τον Οντάι. Παράλληλα έχουν αποκτηθεί 4 ποδοσφαιριστές και πρόκειται για τους Βιβιάνι, Βλαχοδήμο, Ντίκα και Μαρκόφσκι, επέστρεψε ο Μπαξεβανίδης, ενώ σε αναμονή είναι η περίπτωση του Ντάνι.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/