Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Το αυτοκίνητο έγινε ...βάρκα. Απίστευτη εικόνα στην Κομοτηνή!!!

Το αμάξι πλημμύρισε ενώ μέσα επέβαιναν δύο παιδιά. Είδαν το χάρο με τα μάτια τους όταν εγκλωβίστηκαν στην διάβαση του τρένου στην γέφυρα της εισόδου Κομοτηνής από Ξάνθη

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Οι φωτογραφίες λήφθηκαν όταν σταμάτησε η μεγάλη νεροποντή, υποχώρησαν τα νερά και μπόρεσαν κάπως να βγουν από το Ι.Χ.

Η καταρρακτώδης νεροποντή τον βρήκε, ενώ περνούσε ένα δύσκολο σημείο που πάντα πλημμυρίζει και κόβεται η κυκλοφορία, την γέφυρα του τρένου στην είσοδο της Κομοτηνής όπου τα φρεάτια δεν μπορούν να απορροφήσουν τον όγκο των νερών που καταλήγουν εκεί.

Ο Αλέξης Μπάμπαλης είδε το Ι.Χ. του να μεταβάλλεται σε βάρκα να είναι ακυβέρνητο και να γεμίζει νερό. Μέσα είχε τα δυο του παιδιά ηλικίας 12 και 15 ετών.

“Είδαμε το χάρο με τα μάτια, καθόμασταν και περιμέναμε να εκτονωθεί το φαινόμενο, ενώ ειδοποιήσαμε και την πυροσβεστική καλώντας σε βοήθεια” θα πει ο άνθρωπος που είδε ότι τελικά έφθασε η πυροσβεστική όταν η κατάσταση είχε εκτονωθεί.

Καταστράφηκε το Ι.Χ. του, θα πει ο Αλέξης Μπάμπαλης που είχε την ετοιμότητα την δύσκολη εκείνη ώρα να είναι ψύχραιμος και να μην υπάρξουν άλλα παρατράγουδα. Το σημείο εκεί εγκυμονεί κινδύνους και πολλές φορές άνθρωποι βρέθηκαν στην ίδια δύσκολη θέση. Ως πότε όμως;


Πηγή:  http://www.xronos.gr/