Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γκσπούρνινγκ

Ο αυστριακός τερματοφύλακας, μετά και την έλευση του Βιβιανί στα Πηγάδια, είναι υπό παραχώρηση από την ομάδα της Ξάνθης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Σύμφωνα με πληροφορίες του Χ.R. στη λίστα με τους τερματοφύλακες που ψάχνει η ΑΕΚ υπάρχει και το όνομα του Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. Ο Αυστριακός -μετά και την έλευση του Βιβιανί στα Πηγάδια- είναι υπό παραχώρηση ώστε η ομάδα της Ξάνθης να κερδίσει κάτι από το να φύγει ελεύθερος το χειμώνα. Εξάλλου, δεν είναι εποχές που μια ομάδα σαν την Ξάνθη θα μπορεί να αντέχει συμβόλαια παικτών που δε θα αγωνίζονται.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Γκρένταρσον έχει τσεκάρει το όνομα του Γκσπούρνινγκ αλλά δε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή. Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφόρησε ήθελε την ΑΕΚ να προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Αντώνη Ρίκκα και ότι ο Χρήστος Πανόπουλος δεχόταν αυτή τη συμφωνία με την προϋπόθεση ότι θα πάρει επιπλέον χρήματα. Η αλήθεια είναι ότι η Ξάνθη ψάχνει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ρίκκα. Ο νεαρός μέσος το πιθανότερο είναι να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, οπότε δε θα ήταν έξυπνο από πλευράς Ξάνθης να μπει σε μια τέτοιου είδους διαπραγμάτευση, μπορεί να περιμένει και να τον πάρει ελεύθερο.

Το Χ.R. επικοινώνησε τόσο με τον Ρίκκα, όσο και με τον Γκσπούρνινγκ δηλώνοντας και οι δύο άγνοια για τα παραπάνω σενάρια.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο κοντά βρίσκεται η Skoda Ξάνθη στους επόμενους μεταγραφικούς στόχους. Οι άνθρωποι της ομάδος έχουν δώσει τα χέρια με τον Ντάνι και περιμένουν τις εξελίξεις στον ΗΡΑΚΛΗ


Πηγή: http://xanthireds.blogspot.com/