Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Θρακιώτικα μετάλλια στους Βαλκανικούς Στίβου της Αδριανούπολης

Μεγάλες επιτυχίες χθες από τις ελληνίδες αθλήτριες και σημαντικές επιδόσεις για τις Αντωνία Καλαφατζή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Εφη Γαβαλά της Ολυμπιάδας Κομοτηνής
ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι Θρακιώτισσες αθλήτριες του στίβου που εκπροσώπησαν την Εθνική μας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων - Νεανίδων στην Αδριανούπολη. Συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε η Αντωνία Καλαφατζή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ το ασημένιο στα 400 μέτρα κατέκτησε η Έφη Γαβαλά της Ολυμπιάδας Κομοτηνής !

Η πρώτη ημέρα των Βαλκανικών Αγώνων Εφήβων-Νεανίδων στην Αδριανούπολη, διεξήχθη κάτω από δύσκολες συνθήκες και τρομερή ζέστη, που καθιστούσε δυσκολότερες τις προσπάθειες των αθλητών. Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στις 15:00, έχοντας επίσημη μορφή ενώ άρτια οργάνωση είχε η διοργάνωση, που διεξήχθη σε πολύ καλές εγκαταστάσεις.

Η Αντωνία Καλαφατζή κατάφερε να ξεπεράσει το 3,45 μ. χαρίζοντας το ένα από τα δύο συνολικά χρυσά μετάλλια της χώρας μας κατά την πρώτη ημέρα. Το δεύτερο κατέκτησε στο ύψος ο Χαράλαμπος Συντζάκης με 2,12 μ. 

Η Έφη Γαβαλά κατέκτησε το ασημένιο μετάλιο στα 400 μέτρα με 55:71΄΄ , επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Ο Τάσος Γαλαζούλας με 7,22 ήταν δεύτερος στο μήκος, όπως και ο Παντελής Σειτανίδης στα 100μ με 10:78, ενώ 2ος ήταν και ο Παντελής Κουρμαδιάς στα 400μ εμπόδια (στο 54:50) Δεύτερη ήταν η Κατερίνα Μπερδούση στα 1500μ (στα 4'28", ατομικο ρεκορ) και η Ευαγγελία Ψαράκη στο δίσκο (στα 45,60).

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα 4χ100 εφήβων, ενώ το χάλκινο μεταλλιο πήραν ακόμη, ο Κώστας Βλαχας στα 1500μ, ο Γιώργος Γκατζόγιας στη σφύρα και, η Χριστίνα Κατσούλα στον ακοντισμό, η Μαρία Ζωγραφάκη στα στηπλ και η Κωνσταντίνα Λιάκα στα 100μ.


Δείτε στο βίντεο την κούρσα της Γαβαλά:





Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/