Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

32 εισακτέοι σε Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Θράκης

Ευκαιρίες να αποκτήσουν ένα Δίπλωμα Ειδίκευσης σε σύγχρονους τομείς αποκτώντας ένα επιπλέον εφόδιο στην αγορά εργασίας προσφέρει την τρέχουσα περίοδο το Δημοκρίτειο μέσα από εν εξελίξει προγράμματα

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ευκαιρίες να αποκτήσουν ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) σε σύγχρονους τομείς αποκτώντας ένα επιπλέον εφόδιο στην αγορά εργασίας προσφέρει την τρέχουσα περίοδο το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μέσα από εν εξελίξει προγράμματα.

Οι θέσεις που μπορούν να διεκδικήσουν οι ενδιαφερόμενοι στα μεταπτυχιακά προγράμματα που υλοποιεί το ίδρυμα αφορά τα θεματικά πεδία της Αειφορικής Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, της Φυσικής Δραστηριότητας και Ποιότητας Ζωής.

Για την επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών λαμβάνονται υπόψη, μεταξύ άλλων, ο γενικός βαθμός πτυχίου, η τυχόν υπάρχουσα ερευνητική, διδακτική και επαγγελματική εμπειρία, συστατικές επιστολές, αποδεικτικά γνώσης ξένης γλώσσας, σύντομο σημείωμα - επιστολή του υποψηφίου με αναφορά στους λόγους συμμετοχής του στο ΠΜΣ και στη συγκεκριμένη κατεύθυνση κ.ά.

Οι εισακτέοι στο ΠΜΣ δεν πρόκειται να υπερβούν τους 32. Για τη συμμετοχή στο ΠΜΣ προβλέπεται συνολική καταβολή διδάκτρων 2.100 ευρώ. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν το διάστημα 1έως 30 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 25520-41172.