Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Δύο συλλήψεις Ελλήνων στην Αλεξανδρούπολη για κατοχή ναρκωτικών

Ενας 23χρονος και ένας 46χρονος φόρεσαν χθες χειροπέδες επειδή είχαν στην κατοχή τους ακατέργαστη κάνναβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (12-08-2011) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 46χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της Παρασκευής (12-8-2011), στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον 46χρονο, εντόπισαν στην κατοχή του, μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (12-08-2011) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 23χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής (12-8-2011), στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν σε αποσκευή που κατείχε ο 23χρονος, μια (1) νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1,8 γραμμαρίων και έναν (1) μεταλλικό τρίφτη κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.