Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Έκτακτα μέτρα για την κυκλοφορία στην Ιερά Μονή Αρχαγγελιώτισσας

Ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης για την κυκλοφορία των οχημάτων προς την Ιερά Μονή από αύριο το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Έκτακτα μέτρα για την κίνηση των οχημάτων θα ισχύσουν για τη μετάβαση των οχημάτων προς την Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας στην Ξάνθη. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τη σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διέυθυνσης Ξάνθης:

Πιο αναλυτικά:

α) Απαγορεύεται η αντίστροφη κυκλοφορία όλων των οχημάτων, πλην λεωφορείων Δ.Χ. και επιβατηγών Δ.Χ. (ταξί – αγοραίων) από την Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας, προς την πόλη της Ξάνθης μέσω της οδού Έβρου (Ι.Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης)

β)Η κυκλοφορία των οχημάτων από το Μοναστήρι της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας προς την πόλη της Ξάνθης θα γίνεται μέσω της περιαστικής οδού που περνά από την Παναγία Καλαμού και καταλήγει στο 4ο χλμ της Ε.Ο. Ξάνθης-Σταυρούπολης και από εκεί μέσω της Ξανθίππης θα καταλήγουν στην πόλη.

γ) Απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων, από την διασταύρωση των οδών Έβρου – Κατσώνη & Σπάρτης, μέχρι και την πάροδο προς την Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας, πλην των λεωφορείων Δ.Χ. τα οποία να σταθμεύουν σε ελεγχόμενο χώρο απέναντι από την πάροδο προς την Ιερά Μονή και μόνο για τον απολύτως απαραίτητο χρόνο, για την αποβίβαση και επιβίβαση του επιβατηγού κοινού.

δ) Επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων μετά την πάροδο προς την Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας και μόνο από την δεξιά πλευρά, ώστε να μην παρεμποδίζεται η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων Άμεσης Βοήθειας ( οχήματα Πυροσβεστικής – Δασαρχείου κλπ.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από τις 2 μ.μ. της Κυριακής και μέχρι τις 2 μ.μ. της Δευτέρας 15/8


.