Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

Και συναυλία της Νατάσσας Μποφίλου στη Μαρώνεια κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου

“Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ - Λουσμένη στο φεγγαρόφως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΤΣΑ
ΜΑΡΜΑΡΙΤΣΑ – ΜΑΡΩΝΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011, ΩΡΑ: 9.00 Μ.Μ.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ Νατάσσα Μποφίλιου

Στην μαγευτική Μαρμαρίτσα της Μαρώνειας στο ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου η Νατάσσα Μποφίλιου,θα συνδυάσει την πανσέληνο με τους ήχους της μουσικής, ύστερα από τις πρόσφατες εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου, ολοκληρώνει το ραντεβού της με το κοινό που μοιράζεται τον συγκινησιακό της κώδικα, σε ένα εξωστρεφές live στο κλίμα του καλοκαιριού.

Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα κι ο λυρισμός των ερμηνειών της Νατάσσας Μποφίλιου είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ως μια εγγυημένη πρόταση ουσιαστικής διασκέδασης, όπου κι αν παρουσιάζεται.

Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου κλείνει τον κύκλο του δίσκου “Εισιτήρια Διπλά” και ετοιμάζεται για νέα ταξίδια!

Τραγούδια σήμα κατατεθέν του ρεπερτορίου της, από την “Ασπιρίνη” ως το “Εν Λευκώ” κι από το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω” ως το “Μέτρημα”, κλείνουν ένα ραντεβού που ξεχειλίζει από την αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής ερμηνεύτριας.

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

.