Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν Έλληνα συνταξιούχο στην Βουλγαρία

Αιματηρή ληστεία έγινε στο χωριό της Βράτσα Βράνιακ όταν δύο μασκοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι ενός 64χρονου Έλληνα όπου έμενε με την Βουλγάρα σύζυγό του και τους πήραν ό,τι πολύτιμο είχαν αφού τους απείλησαν με μαχαίρι και τους έδειραν
                ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...



Αιματηρή ληστεία έγινε στο χωριό της Βράτσα, Βράνιακ. Δύο μασκοφόροι άνδρες εισέβαλαν χθες τα μεσάνυχτα στο σπίτι ενός Έλληνα πολίτη, Χρίστου Φλώρου και τον απείλησαν με μαχαίρι και στην συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια και άρπαξαν ότι πολύτιμο είχε στην οικία. Ο Έλληνας που είναι νυμφευμένος με Βουλγάρα, έζησαν πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκαν και ήρθαν στο χωριό να ζήσουν ειρηνικά και ήσυχα. Ο 64χρονος άνδρας ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο της περιοχής και η κατά τρία χρόνια μικρότερη σύζυγός του, δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τον εφιάλτη που έζησαν.

Η επίθεση έγινε στις μία το πρωί της Πέμπτης. Οι εγκληματίες έσπασαν τη γυάλινη εξώπορτα και επιτέθηκαν στην οικογένεια την ώρα που κοιμόντουσαν. Άρπαξαν όλα τα κοσμήματα και τα χρήματα που είχαν καθώς και πιστωτικές κάρτες. Οι ληστές πήραν τις οικονομίες του συνταξιούχου, 2.800 ευρώ, 3 πιστωτικές κάρτες, χρυσά δαχτυλίδια και σκουλαρίκια.

Δεν αρκέστηκαν σε αυτά και τους ζητούσαν να τους πουν που ήταν τα κρυμμένα χρήματά τους. Έκαναν το σπίτι άνω κάτω για να βρουν κι άλλα, αλλά μάταια. Τους ξυλοκόπησαν και έφυγαν.

Ο δήμαρχος του χωριού Τσβετάν Μαρίνοφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το σπίτι ήταν γεμάτο αίματα και σε πλήρη ακαταστασία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, αυτό που προκάλεσε τους ληστές ήταν το νέο σπίτι τους που πίστευαν ότι έκρυβε πολλά χρήματα.

.