Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Φιλικό με τον Πανσερραϊκό παίζει σήμερα η Ξάνθη

"Θα προσαρμοστούν" εκτιμά ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τα νέα αποκτήματα της ομάδας

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ SKODA




Εύλογα – είναι απόλυτα φυσιολογικό – τα μάτια όλων είναι στραμμένα στα νέα, μεταγραφικά αποκτήματα. Τόσο ο κόσμος όσο και οι άνθρωποι της ομάδος της Ξάνθης στα πρώτα φιλικά έχουν εστιάσει πάνω τους για να βγούν συμπεράσματα κατά πόσο – αν και νωρίς ακόμη – θα είναι καλύτεροι και θα βοηθήσουν ουσιαστικότερα από τους προκατόχους τους. Το ζητούμενο είναι, η Skoda Ξάνθη να έχει καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα, αντίστοιχη των προσδοκιών του Χρήστου Πανόπουλου που θέλει την ομάδα του ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Κάποιοι λοιπόν από τους νέους παίκτες άρχισαν να ξεχωρίζουν και κάποιοι άλλοι να κινούνται στην μετριότητα. Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και στις δυο περιπτώσεις φαίνεται να είναι νωρίς. Ο νεαρός τεχνικός δείχνει καθησυχαστικός στο περιβάλλον του θεωρώντας ότι σύντομα όλοι οι παίκτες του θα είναι στο επίπεδο που θέλει.
«Θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν, δεν είναι εύκολο, κάποιοι είναι έξω από τα "νερά" τους. Γι αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις ώστε να βρούνε ρυθμό και να βοηθήσουν» φέρετε να είπε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα συζήτησε με τον μεγαλομέτοχο. Ο Χρήστος Πανόπουλος δεν φαίνεται να ανησυχεί, απεναντίας δείχνει σίγουρος για την ομάδα του ζητώντας βέβαια το κάτι παραπάνω για να πάει καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια.
Στο σημερινό φιλικό με τον Πανσεραικό ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται και πάλι να χρησιμοποιήσει παίκτες που υπολογίζει -στο μεγαλύτερο ποσοστό- για βασικούς στην ομάδα που κτίζει. Αν εξαιρέσει κανείς την θέση κάτω από τα δοκάρια -στις μέχρι τώρα φιλικές αναμετρήσεις φαίνεται να πηγαίνει εναλλάξ τους Βιβίανι και Λυμπερόπουλο- δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το φιλικό απέναντι στην Κέρκυρα. Ίσως, μια με δυο. Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε αυτά τα παιχνίδια το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα, αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά και η τακτική που χρησιμοποιεί στις προπονήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρέσινγκ. Στο προχθεσινό φιλικό ήταν κάτι που ζητούσε συνεχώς από τους παίκτες του.

Οι Εμίλ Ντίκα και Θόδωρος Βασιλακάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι Παναγιώτης Βλαχοδήμος και Γιούρι Λοντίγκιν που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων.

Για σήμερα το απόγευμα στις 19:30 η φιλική αναμέτρηση της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Πανσερραϊκό. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/