Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μπηχτή Στυλιανίδη κατά Πέτρου Δούκα

«Κάποιοι δεν θέλουν ο ελληνικός λαός να βλέπει τα προβλήματα και την αδυναμία της κυβέρνησης να τα λύσει. Είναι υπεκφυγή να κοιτούμε τι έγινε τότε και σε έναν βαθμό καταντάει και προπαγάνδα» 
ΤΙ ΕΚΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟ-
ΛΕΣ ΣΤΟΝ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

«Κάποιοι δεν θέλουν ο ελληνικός λαός να βλέπει τα προβλήματα και την αδυναμία της κυβέρνησης να λύσει τα προβλήματα... Είναι λάθος αντί να κρινόμαστε ως προς το πώς τοποθετούμαστε στα προβλήματα, τι επιδόσεις καταγράφουμε, τι θάρρος έχουμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα του ελληνικού λαού ενώπιον των δανειστών και των διαπραγματευτών μας, εμείς να κοιτούμε τι έγινε τότε.


Αυτό είναι υπεκφυγή και σε έναν βαθμό καταντάει και προπαγάνδα», σημείωσε ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, αναφερόμενος στις επιστολές Δούκα, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 97,2 και στον Κώστα Λασκαράτο.

Αναφερόμενος στον κύριο Δούκα, αν και διευκρίνισε πως δεν επιθυμεί να μεμφθεί κανέναν συνάδελφο, σημείωσε πως τέτοιες επισημάνσεις γίνονται δια ζώσης ή με non paper και πως ο ίδιος είχε την ευκαιρία να επικοινωνεί όποτε το ήθελε με τον τέως πρωθυπουργό.

«Η επιστολή μάλλον αποστασιοποίηση δηλώνει όταν εγγράφως καταθέτει απόψεις του. Μάλλον δημιουργεί επιχειρήματα για να τα επικαλεσθούμε αργότερα». Είπε χαρακτηριστικά.

Διερωτήθηκε μάλιστα σε τι αιφνιδίασε το δημοσίευμα. «Η ΝΔ δεν απέκρυψε ποτέ τίποτα. Αντιθέτως είχε περιγράψει με σαφήνεια τη δυσκολία της κατάστασης πριν τις εκλογές και υπέδειξε τα σκληρά μέτρα. Άλλοι είχαν πει ότι λεφτά υπάρχουν...» σημείωσε.


«Μπορεί οι εκλογές να μην είναι και μακριά»

Τη «χαρακτηριστική δυσαρμονία απέναντι στην κυβέρνηση και το λαό» και «τα σημεία αποδόμησης που εμφανίζονται στη ίδια την κυβέρνηση», θεωρεί ως σημάδια που δείχνουν ότι οι εκλογές δεν είναι μακριά και πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα η κυβέρνηση θα βγάλει, όπως είπε, το χειμώνα.


Για τα ταξί

Για το ζήτημα των ταξί, επανέλαβε την αντίθεση της ΝΔ στα μπλόκα των λιμανιών και των αεροδρομίων, υπογράμμισε ωστόσο πως ηθικός και φυσικός αυτουργός της κατάστασης είναι η ίδια η κυβέρνηση, που πρώτον ήταν «αντιφατική με τον ίδιο της τον εαυτό», δεύτερον στην «καρδιά της τουριστικής περιόδου άνοιξε ένα τέτοιο ζήτημα και με λάθος τρόπο» και τρίτον, ουσιαστικά «εκτελεί ένα κλάδο ελευθέρων επαγγελματιών που προσπαθεί να οδηγήσει στην εξαθλίωση, την ανεργία ή την υπαλληλοποίησή τους».

.