Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ψάχνει για σπίτι στην... Σαμοθράκη ο διευθυντή της Deutsche Bank

Εξοχική κατοικία στο όμορφο νησί της Νίκης ενδιαφέρεται να αποκτήσει ο Γιόσεφ Άκερμαν σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Γιώργου Χανού

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Εξοχική κατοικία στη Σαμοθράκη ενδιαφέρεται να αποκτήσει ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, Γιόσεφ Άκερμαν, σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Σαμοθράκης, Γιώργου Χανού στην ΕΡΑ Κομοτηνής Ήδη από πέρυσι τον Μάιο ο κ Άκερμαν επισκέφτηκε το νησί και γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για την αγορά εξοχικής κατοικίας στην περιοχή.

Σύμφωνα πάντα με τον κ Χανό ο κ Άκερμαν θα είναι και πάλι στο νησί του χρόνου το καλοκαίρι όποτε και θα οριστικοποιηθεί η αγορά του ακινήτου ενώ τον Οκτώβριο, που ο ισχυρός άνδρας της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας θα είναι καλεσμένος του Γερμανικού επιμελητηρίου στην Θεσσαλονίκη, έχει προγραμματιστεί να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού.

"Εκεί θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε και για επενδύσεις στην περιοχή" επεσήμανε ο δήμαρχος Σαμοθράκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «συνδετικός κρίκος» του κ. Άκερμαν με το νησί της Θράκης είναι μια οικονομολόγος που κατάγεται από τον Έβρο και είναι στενή συνεργάτης του διευθύνοντος συμβούλου της Deutsche bank.


Πηγή: http://menoumellada.ert.gr/