Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη Αχμέτ Χατζηοσμάν στον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Θάνος Καπρέλης
είναι ο αρμόδιο για τις
πληρωμές των κοινοτικών
ενισχύσεων στους αγρότες

ΤΙ (ΣΥ)ΖΗΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;


Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα επισκέψεις και επαφές με αρμόδιους φορείς στην Αθήνα προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στα αγροτικά ζητήματα και να ενημερώσει σχετικά με προβλήματα που ανακύπτουν στην περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών, ο βουλευτής πραγματοποίησε επίσκεψη στον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Θάνο Καπρέλη, αρμόδιο για τις πληρωμές των κοινοτικών ενισχύσεων των αγροτών.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις πληρωμές των αγροτών, όπως το υπόλοιπο της Εξισωτική αποζημίωσης για τα έτη 2007, 2008, και 2009 (30%), τη Συνδεδεμένη Ενίσχυση Βάμβακος για τα έτη 2007, 2008 και 2010.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ ανέφερε ότι σήμερα καταβλήθηκαν τα χρήματα της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου και από αύριο οι δικαιούχοι παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στις τράπεζες για την παραλαβή τους.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες εκκρεμότητες ο Πρόεδρος ανέφερε ότι όλες οι διαδικασίες εξελίσσονται ομαλά και στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει και η πληρωμή των υπολοίπων οφειλών προς τους δικαιούχους αγρότες όπως το ποιοτικό παρακράτημα για το καπνό, το οποίο θα χορηγηθεί το Σεπτέμβριο.
 
.