Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πεταλωτής καταγγέλει τους βανδαλισμούς στο 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης
και βουλευτής Ροδόπης του
ΠΑΣΟΚ έκανε χθες γραπτή
δήλωση για το μείζον θέμα

                  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ


Σχετικά με τους βανδαλισμούς που έγιναν στο 3ο Λύκειο Κομοτηνής, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, έκανε την ακόλουθη δήλωση.


Με οργή, διαπιστώσαμε όλοι την καταστροφή που επέφεραν στο 3ο Λύκειο Κομοτηνής, κάποιοι που, δήθεν, ευαγγελίζονται μια καλύτερη παιδεία, αλλά στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο παρά κοινοί βάνδαλοι. Πως ακριβώς προάγουν την παιδεία και την εκπαίδευση, καταστρέφοντας ένα πλήρως ανακαινισμένο σχολείο και εξοπλισμό 100.000 ευρώ, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή; Είναι προφανές πως στόχος όλων αυτών ήταν το κλείσιμο ενός σχολείου και η λεηλασία του, εις βάρος των μαθητών, των γονέων τους, των εκπαιδευτικών και της κοινωνίας της πόλης μας. Μιας κοινωνίας που, σύσσωμη, καταδικάζει τέτοια φαινόμενα που ούτε ταιριάζουν στην κουλτούρα της πόλης, ούτε στη λογική και την ιδεολογία των Κομοτηναίων.

Αναμένουμε καταλογισμό ευθυνών και αποζημίωση. Υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να καταλογιστούν σε πρόσωπα, τα οποία και πρέπει να πληρώσουν τη ζημιά που δημιούργησαν.

.