Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Μάουρο Πόι: «Τυχερός που είμαι στη Ξάνθη»

Αισιόδοξος για φετινή πορεία της Skoda Ξάνθης στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό ο παίκτης της ομάδας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αισιόδοξος για φετινή πορεία της Skoda Ξάνθης στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Μάουρο Πόι.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Ακριτών, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στο ισόπαλο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στους στόχους της Ξάνθης, αλλά και στη κρίση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, είχαμε ευκαιρίες και χθες όπως και στα άλλα παιχνίδια αλλά ήμασταν και άτυχοι. Πετύχαμε πολλά γκολ ως τώρα αλλά χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα».

Για τους στόχους της Skoda: «Πάντα προσδοκούμε να φτάσουμε στην πεντάδα, χάσαμε βαθμούς αλλά θα παλέψουμε να πάρουμε τους υπόλοιπους. Παίξαμε με μεγάλες ομάδες και ήταν δύσκολο αλλά ελπίζω να παίρνουμε αποτελέσματα στη συνέχεια. Πάντως μου φαίνονται λίγοι οι 4 βαθμοί».

Για την κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αισθάνομαι τυχερός που είμαι σε μια ομάδα που δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα».

.