Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Ξυνίδης στην παρέλαση της Ξάνθης

Περίπου 40 περίπου λεπτά καθυστέρησε να ξεκινήσει και έγινε συνοδεία της Στρατιωτικής Μπάντας τελικά, αφού η Φολαρμονική του Δήμου σίγησε


ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΠΑΡΑΒΡΈΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ;

Ο Δήμος Ξάνθης δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς των μουσικών της Δημοτικής Φιλαρμονικής με αποτέλεσμα η σημερινή παρέλαση να γίνει με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μπάντας που πάντα δίνει το παρόν στις εκδηλώσεις της Ξάνθης. Ωστόσο μελανό σημείο της σημερινής παρέλασης ήταν η τεράστια καθυστέρηση που σημειώθηκε!!! Περίπου 40 λεπτά ταλαιπωρίας όχι μόνο για τον κόσμο αλλά και τα παιδιά που παρέλασαν!

Την Κυβέρνηση στις σημερινές εκδηλώσεις Απελευθέρωσης της πόλης εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης υπό ισχυρή φύλαξη ασφαλείας, -ωστόσο δεν γλίτωσε και πάλι τα αρνητικά σχόλια και τις έντονες αποδοκιμασίες, ενώ το παρόν στη παρέλαση έδωσαν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέκος Κοντός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης Δημήτρης Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης, ο Περιφερειάρχης κ.Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης κ.ά.

Κατά την καθιερωμένη κατάθεση Στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, πολίτες αποδοκίμασαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη, αλλά το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη διάσταση εκτός από τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/