Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Μέσω... Θράκης η πρόταση για την εξαγορά του Παναθηναϊκού

Ποιος είναι ο κομιστής της πρότασης για μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας σε εταιρεία αραβικών συμφερόντων και τι δουλειές είχε με την περιοχή μας;

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Οι προτάσεις συμμετοχής αραβικών κεφαλαίων στον Παναθηναϊκό περνούν όχι μόνον μέσω της Καβάλας δια του κ. Τσάκα αλλά και μέσω Ξάνθης δια του κ. Γεωργίου της «Arboris capital».


Τι και πώς; Απλώ τω τρόπω, αφού ο κ. Γεώργιος Γεωργίου είναι ο επιχειρηματίας που επί χρόνια δραστηριοποιούνταν στην Ξάνθη, ασχολούμενος με το εμπόριο μετάλλων, ήταν δε επικεφαλής της εταιρείας «Σκραπ», μιας εταιρείας που προσέφερε πολλές θέσεις εργασίας και στις καλές της εποχές πολύ ενίσχυσε την τοπική αγορά.

Η «Σκραπ» στην πορεία έκλεισε, ο κ. Γεωργίου όμως, παρά τις δικαστικές παρενέργειες που έπονται τέτοιων συμβάντων, συνέχισε να εργάζεται στο συγκεκριμένο τομέα, αξιοποιώντας επιχειρήσεις και συνδέσμους που χρησιμοποιούσε στο χώρο των αραβικών χωρών, με αποτέλεσμα αυτήν την ώρα να πρωταγωνιστεί στις του Παναθηναϊκού υποθέσεις.

Καλό παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους του «επιχειρείν» που πολλά από τα ρίσκα τους δεν τους …βγαίνουν, αν και επιχειρηματίας κατά βάση σημαίνει ακαταμέτρητο ψυχικόν σθένος για να πορεύεσαι ξανά προς τα εμπρός και να αναλαμβάνεις καινούργια ρίσκα… Κι αυτό φυσικά γίνεται και στη Θράκη, στην περίπτωση του κ. Γεωργίου με θεαματικό τρόπο.

 
Πηγή:  http://www.paratiritis-news.gr/