Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ερχονται την προσεχή εβδομάδα στην Κομοτηνή οι βουλευτές Κυριάκος Βελόπουλος και Ηλίας Πολατίδης

Σχετική ανακοίνωση έκανε σε συνέντευξη Τύπου ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΛΑΟΣ που παράλληλα ζήτησε από την κυβέρνηση την άμεση προσφυγή στις κάλπες

               ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Την προσφυγή σε πρόωρες εκλογές ζήτησε από την κυβέρνηση η Νομαρχιακή Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Ροδόπης, σε συνέντευξη τύπου, που παρέθεσε χθες ο πρόεδρός της κ. Μιχάλης Κακουλίδης. Κάνοντας λόγο για τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τη χώρα και για ψέματα και «δούλεμα» του ελληνικού λαού, προκειμένου να εκλεχθεί, υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα να αποφασίσει ο λαός και να δικαιώσει ή να τιμωρήσει τους υπευθύνους της σημερινής κατάστασης. Ασκώντας έντονη κριτική μια σειρά από ζητήματα, μεταξύ των οποίων η κατάσταση στην παιδεία και στην εργασία, κάλεσε τη «δήθεν αντιστασιακή γενιά του Πολυτεχνείου», όπως είπε, «να βγει και να μιλήσει για το σημερινό χάλι, στο οποίο κυρίως αυτή έχει οδηγήσει τη χώρα στο σημερινό χάλι». «Δυστυχώς κάθε μέρα ο ελληνικός λαός βιώνει σκληρότερα μέτρα», τόνισε, «μεγαλύτερες περικοπές στα εισοδήματά του και βυθίζεται περισσότερο στην απογοήτευση και την απελπισία». «Μόνο μια οικουμενική κυβέρνηση ή μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας», κατέληξε, «μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Οι εκλογές θα δώσουν τη δυνατότητα στα κόμματα να συνεργαστούν».

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και επισκέψεων των βουλευτών

Να σημειωθεί, τέλος, ότι την επόμενη εβδομάδα, 14-15 Οκτωβρίου, θα επισκεφθούν την πόλη μας βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., κ.κ. Κυριάκος Βελόπουλος και Ηλίας Πολατίδης, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε μια σειρά εκδηλώσεων. Την επόμενη Παρασκευή στις 8 το απόγευμα, θα συμμετάσχουν ως βασικοί ομιλητές σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, με αφορμή τη γεώτρηση για φυσικό αέριο στην Κύπρο, ενώ στο επίκεντρο θα τεθούν οι σχέσεις Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας-Τουρκίας, όπως αυτές διαμορφώνονται το τελευταίο διάστημα. Το πρόγραμμα των δυο βουλευτών επίσης περιλαμβάνει επισκέψεις στην αγορά της Κομοτηνής και στην κεντρική πλατεία, για συνομιλία με τους κατοίκους, επίσκεψη στις Σάπες και συνάντηση με το δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών, κ. Ηλία Ιωαννάκη, καθώς και επίσκεψη στον οικισμό παλιννοστούντων των Σαπών, με συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου παλιννοστούντων Ελλήνων.


«Δεν είμαστε αντίθετοι στη δημιουργία χώρου λατρείας μουσουλμάνων, αλλά θα έπρεπε να το δούμε λίγο πιο σοβαρά»

Ερωτηθείς για την κατασκευή του χώρου προσευχής για τους μουσουλμάνους στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ο κ. Κακουλίδης υποστήριξε ότι «δεν είμαστε αντίθετοι στο να δημιουργούνται τέτοιου είδους χώροι λατρείας σε δημόσια κτίρια, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να παραδειγματιζόμαστε και με ό,τι γίνεται στη γείτονα χώρα». «Θα έπρεπε δηλαδή να το δούμε λίγο πιο σοβαρά, αν και καταρχήν δεν είμαστε αντίθετοι επί του ζητήματος», προσέθεσε.

Στην Κομοτηνή (Πλατεία Ειρήνης 12), θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων στην Κομοτηνή, με τους βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκο Βελόπουλο και Ηλία Πολατίδη.


Πηγή:  http://www.paratiritis-news.gr/