Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Βαρύ πένθος στην Κομοτηνή: σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Νεοκλής Λεχούδης

Από τους γνωστότερους επιχειρηματίες της πόλης, είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή του οποίου διετέλεσε πρόεδρος ενώ ο γιος του είναι βασικός παίκτης

     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Πένθος στην Κομοτηνή και στον μπασκετικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής, καθώς τη ζωή του έχασε ο Νεοκλής Λεχούδης (εργολάβος), πατέρας του αθλητή της ομάδας Κίμωνα και μέλος του ΔΣ της ομάδας. Ο Λεχούδης έιχε συνδέσει το όνομα του με τον σύλλογο της Κομοτηνής, καθώς αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι για το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα για πάρα πολλά χρόνια και η είδηση του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος σκόρπισε τη θλίψη και το πένθος σε όλη την οικογένεια της ομάδας.

Χάρη σε αυτόν συσπειρώθηκαν στην Κομοτηνή, όλες οι δυνάμεις του μπάσκετ στον ΓΑΣ, που από τις τοπικές κατηγορίες βρέθηκε στην Α2 ανδρών, όπου παρέμεινε πολλά χρόνια και διεκδίκησε την άνοδο στην Α1. Όταν κρέμασε τα παπούτσια, έγινε προπονητής στην ίδια ομάδα, αργότερα πρόεδρος, ενώ ήταν και μέλος της τωρινής διοίκησης.
Το ατύχημα έγινε έξω από την Κομοτηνή το απόγευμα της Πέμπτης και η κηδεία θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί. Φυσικά ο ΓΑΣ δεν θα συμμετάσχει στο φιλικό τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο να λάβει μέρος στον Σκοπό αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το αγωνιστικό κομμάτι περνάει πάντα σε δεύτερο μέρος.
Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον Νεοκλή Λεχούδη και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.