Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παρουσιάστηκαν οι άξονες, τα μέτρα και οι στόχοι του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνεδρίασε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 στο συνεδριακό κέντρο στις Σάπες η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών προκειμένου να συζητήσει και να γνωμοδοτήσει σχετικά με το Σχέδιο στρατηγικού σχεδιασμού του επιχειρησιακού προγράμματος 2012 – 2014 (Α’ φάση) του δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παρουσιάστηκαν από την ομάδα εργασίας του δήμου οι άξονες, τα μέτρα και οι στόχοι του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και σε δημότες-μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Τα μέλη με τη σειρά τους εξέφρασαν τις απόψεις τους και διατύπωσαν γνώμες σχετικά με τις ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν.

Επεσήμαναν ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του τουρισμού λόγω της παραλιακής ζώνης του δήμου στα πλαίσια της τοπικής οικονομίας και απασχόλησης καθώς και στην εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου όσον αφορά στον τομέα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Στη συνεδρίαση δόθηκε σε όλα τα μέλη και έντυπο-ερωτηματολόγιο το οποίο καλούνται να συμπληρώσουν καταθέτοντας τις προτάσεις και παρατηρήσεις τους στον δήμο (γραφείο Δημάρχου) και ηλεκτρονικά με αποστολή e-mail στην διεύθυνση grafiodimarxu@0873.syzefxis.gov.gr), συμμετέχοντας έτσι στη διαδικασία κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του δήμου για την περίοδο 2012 – 2014 (το έντυπο υπάρχει αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του Δήμου).

.