Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

100.000 θεατές για το Ταγκό των Χριστουγέννων

Η εισπρακτική επιτυχία για την ταινία που γυρίστηκε και διαδραματίζεται στον Έβρο συνεχίστηκε και το δεύτερο τετραήμερο προβολής του στις ελληνικές αίθουσες

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η εισπρακτική επιτυχία για το «Ταγκό των Χριστουγέννων» συνεχίστηκε και το δεύτερο τετραήμερο προβολής του στις ελληνικές αίθουσες. Την ταινία είδαν 36.000 θεατές, ενώ συνολικά από την 1η Δεκέμβρη, ημερομηνία που βγήκε στις αίθουσες, η ταινία πλησιάζει τα 100.000 εισιτήρια.

Η καλή πορεία του «Ταγκό» είναι μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό σινεμά και την ταινία του Νίκου Κουτελιδάκη. Η σταθερότητα στην προσέλευση του κόσμου είναι μάλιστα κάτι που συμβαίνει ελάχιστες πλέον φορές στην πορεία των ταινιών στις κινηματογραφικές αίθουσες, εντός και εκτός Ελλάδας.

Πολύ σημαντικό όμως, είναι πως ο κόσμος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ταινία και τους πρωταγωνιστές της, με αποτέλεσμα οι αίθουσες να γεμίζουν ακόμα και τις καθημερινές.

Χαρακτηριστικό της δυναμικής της ταινίας είναι ότι σε αρκετές αίθουσες, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην επαρχία, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη το δεύτερο τετραήμερο προβολής της.

«Το Ταγκό των Χριστουγέννων» είναι για δεύτερη εβδομάδα πρώτο στο ελληνικό box office, τόσο σε εισιτήρια, όσο και σε εισπράξεις και αναμένεται να συνεχίσει και το επόμενο διάστημα την καλή του πορεία στις ελληνικές αίθουσες.

.