Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο Εφραίμ χαρακτηρίζει εχθρό της Μονής τον Αλέκο Κοντό!

Αυτό αναφέρεται στην απολογία του, προκαλώντας και μια άλλη
..."απολογία", αυτήν του Πανου Παπαδόπουλου του "Μαχητή"

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ
ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ
ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ;

Εχθρός της Μονής Βατοπεδίου ο Αλέξανδρος Κοντός! Δεν το λέμε εμείς, αλλά το είπε στην απολογία του ο ίδιος ο Εφραίμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» της Κυριακής που μεταξύ άλλων αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:

«Στην πολύωρη απολογία του ο αρχιµανδρίτης επιτέθηκε εναντίον του πρώην νοµικού συµβούλου του κράτους Χ. Μπότσιου και της πρώην διευθύντριας Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σταµατίνας Μαντέλη (επίσης κατηγορούµενοι στην υπόθεση), χαρακτήρισε εχθρό της Μονής τον πρώην υφυπουργό κ. Αλ. Κοντό, ενώ απέδωσε την αποκάλυψη του σκανδάλου στην αντιδικία του ιδιοκτήτη του Alpha κ. Δηµ. Κοντοµηνά µε τον πρώην υπουργό κ. Θ. Ρουσόπουλο».

-Όταν οι «βατοπεδινοί» σε χαρακτηρίζουν ΕΧΘΡΟ, τότε αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη αποτελεί το καλύτερο πιστοποιητικό για τη στάση που κράτησε στην υπόθεση που λέγεται Βατοπέδι...!

-Κι ο χαρακτηρισμός «βατοπεδινός» τον αδικεί βαθύτατα.... ενώ (για να τα γράφουμε όλα...), αδικεί ίσως περισσότερο εμάς... που σπεύσαμε να τον ϋιοθετήσουμε, χωρίς προηγουμένως να «ακουμπήσουμε» στη ψυχή μας...

(Σ.Σ. Το ΕΜΑΣ πάει στον υπογράφοντα... Ποτέ άλλωστε δεν ισχυριστήκαμε ότι δεν κάναμε και λάθη...).
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/