Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην πλατεία του Φάρου  με πλήθος κόσμου, και κυρίως μικρά παιδιά, που κατέκλυσαν το χώρο δημιουργώντας μια πολύ ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην πλατεία του Φάρου η τελετή της φωταγώγησής του από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Πλήθος κόσμου, και κυρίως μικρά παιδιά, κατέκλυσαν το χώρο δημιουργώντας μια πολύ ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Την φωταγώγηση έκαναν από κοινού η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ Γωγώ Νικολάου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο πρόεδρος του ΑΠΟΚΔΑ, κ. Χρήστος Ζιώγας. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΚΔΑ, κ. Στέλιος Βραχιόλογλου, ενώ την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί φορείς.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η παιδική χορωδία του Καλλιτεχνικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, η οποία ερμήνευσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια προσφέροντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα ενόψει της προσεχούς εορταστικής περιόδου.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και ο ΑΠΟΚΔΑ επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση φωταγώγησης του Φάρου και παράλληλα να καλέσουν όλους τους συνδημότες μας να συμμετέχουν και να στηρίξουν τις δράσεις που θα λάβουν χώρα την εορταστική περίοδο από 23/12 μέχρι και 1/1 στην πλατεία του Φάρου.

.