Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Διαψεύδει ο Άδωνις Γεωργιάδης τις φήμες περί χωρισμού του

Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού του από την Ευγενία Μανωλίδου ο υφυπουργός Ανάπτυξης, που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑΔιαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού του από την Ευγενία Μανωλίδου ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ήθελαν τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας να περνάει κρίση στο γάμο του με την Ευγενία Μανωλίδου. Στα δημοσιογραφικά γραφεία, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του, εδώ και έξι μήνες.

Το γεγονός ότι οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού αραίωσαν, έβαλαν σε σκέψεις πολλούς και πυροδότησε τις φήμες. Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Άδωνη Γεωργιάδη και του μετέφερε όλα όσα γράφονται για εκείνον και την Ευγενία Μανωλίδου. Αν και στο τηλέφωνο ακουγόταν βιαστικός, δεν δίστασε να μας απαντήσει για το θέμα: «Είναι ανοησίες, το έχω ακούσει. Είναι ανοησίες όλα αυτά! Δεν μπαίνω καν στον κόπο να το διαψεύσω. Είναι ανοησίες», δηλώνει στο gossip-tv.gr ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τα στόματα όλων όσοι θέλουν να διαταράξουν την οικογενειακή του ηρεμία.


 
Πηγή:  http://www.gossip-tv.gr/