Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Με κέφια ο Φοίνικας αποδέχεται στην Σύρο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Οι κυκλαδίτες υποδέχονται την ομάδα του Έβρου λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του League Cup

  ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με κέφια –εξαιτίας της πολύ καλής παρουσίας του στις πρώτες πέντε αγωνιστικές- μπήκε στη φάση της διακοπής του πρωταθλήματος ο Φοίνικας, με ακόμα περισσότερα κέφια επανέρχεται στις υποχρεώσεις του, μετά την κατάκτηση του League Cup.

Η ομάδα της Σύρου υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (3/12, 19.00), με κενή μία θέση ξένου μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Στιβ Γκοτς.

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με νίκη και στο πρωτάθλημα γιατί το League Cup μας πρόσφερε χαρά, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Δεν υπάρχει εύκολο ματς φέτος, πόσο μάλλον κόντρα στον Εθνικό που συνδυάζει νιάτα, εμπειρία και έχει ήδη δείξει πόσο επικίνδυνος είναι», δήλωσε για το ματς ο Βασίλης Κουρνέτας.

Ο Εθνικός θα εμφανιστεί με ένα νέο πρόσωπο στη σύνθεση του καθώς ο Βούλγαρος Ατάνας Μίτρεφ θα είναι το νέο λίμπερο της ομάδας (πήρε τη θέση του Κολομβιανού Κεϊρόζ) με τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο να εμφανίζεται σίγουρος για το ότι: «Θα μας βοηθήσει σημαντικά, αφού έχει δείξει καλά στοιχεία. Από κει και πέρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και δύσκολη έδρα, αλλά νομίζω ότι κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

.