Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Γιος ιμάμη το πρώτο παιδί του 2012 στην Ροδόπη

Γεννήθηκε το πρωί στην μαιευτική κλινική του Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ  αγοράκι ήταν και το δευτερο μωρό του νέου έτους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤA ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ


Σχεδόν μαζί γεννήθηκαν τα πρώτα δύο μωρά του 2012 στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Κομοτηνής!


Πρώτο είδε το Φως το αγοράκι του Ιμάμη Χιλμίζ και της συζύγου του Ρουκιέ και λίγη ώρα αργότερα με καισαρική τομή ήρθε και το αγοράκι του Ναζήφ και της Αϊσέ από τον Κάρδαμο. Η Αϊσέ είχε προσέλθει στην μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Κομοτηνής από την χθεσινή ημέρα αλλά ο μικρός φαίνεται πως είχε άλλη γνώμη κι έτσι κράτησε τους γονείς και παππούδες σε αναμονή μέχρι την Πρωτοχρονιά!

Αντιθέτως ο μικρός γιος του Ιμάμη Χιλμίζ ήταν πιο βιαστικός αφού εντελώς ξαφνικά γύρω στις 10 το πρωί της Πρωτοχρονιάς ήρθε ένας ελαφρύς πόνος στην μητέρα, αμέσως ο Ιμάμης και η σύζυγός του Ρουκιέ έσπευσαν στο νοσοκομείο και μέχρι ο Ιμάμης να κάνει τα χαρτιά του ενημερώθηκε πως ήταν ήδη πατέρας! Μάλιστα όπως ο ίδιος μας ανέφερε έτσι γεννήθηκε και το μεγαλύτερό τους κοριτσάκι χωρίς να ταλαιπωρήσει καθόλου τη μητέρα ενώ η ίδια η Ρουκιέ έπειτα από λίγη ώρα ξεκούρασης ήταν σε θέση να χαρεί στην αγκαλιά τηςτο δεύτερο παιδάκι τους!

Το RodopiNews.gr δίνει τις θερμότερες ευχές του στους νέους γονείς και τα παιδάκια τους για ευτυχία, υγεία και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

 

 
 
Πηγή:  http://rodopinews.gr/