Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Βγήκε η απόφαση: Έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ

Οι εργαζόμενοι της Συνεταιριστικής Καπνοβιομηχανίας εντάσσονται μισθολογικά σε καθεστώς ΔΕΚΟ

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες μας για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ εν όψει μάλιστα και του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ!

Οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ εντάσσονται μισθολογικά σε καθεστώς ΔΕΚΟ

Αναλυτικότερα: Αρνητική ήταν η απόφαση της δικαιοσύνης στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ κατά της πρόθεσης της ΑΤΕ να τους εντάξει στο μισθολογικό καθεστώς των ΔΕΚΟ. Φυσικά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τις περικοπές στη μισθοδοσία τους και κυρίως στους μισθούς των υψηλόμισθων διευθυντών της ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗΣ ΣΕΚΑΠ που ξεπερνούσαν σε πολλές περιπτώσεις τις 5 και 6.0000 Ευρώ μηνιαίως!!!!

Ήδη από την Παρασκευή οι εργαζόμενοι έχουν ενημερωθεί για την αρνητική αυτή έκβαση των ασφαλιστικών τους μέτρων που θα έχει ως αποτέλεσμα σε περίπτωση απόλυσής τους θα μειωθούν στο μισό οι αποζημιώσεις τους.

Η απόφαση ήταν αναμενόμενη για το κανάλι μας που εξ’ αρχής είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν σε καιρό κρίσεις οι υψηλόμισθοι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ να τυγχάνουν όλων των ξεχωριστών προνομίων τους.

 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/