Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Σύλληψη 30χρονου για πλαστογραφία η πρώτη του 2012 στην Θράκη

Ηταν το πρώτο σοβαρό περιστατικό που απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές στο γεωγραφικό μας διαμέρισμα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Συνελήφθη, την Κυριακή (1-1-2012) πρωινές ώρες, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μαρόκου, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο παραπάνω δράστης, επιβαίνοντας ως συνεπιβάτης σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, προσπάθησε να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και υπέδειξε στους αστυνομικούς ένα διαβατήριο Ολλανδίας, το οποίο έφερε σοβαρές ενδείξεις πλαστότητας. Μετά από ενδελεχή έρευνα, διαπιστώθηκε ότι είναι καταχωρημένο από τις ολλανδικές αρχές ως κλεμμένο, απωλεσθέν.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για το δράστη περιλαμβάνει και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, διότι εισήλθε και παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Κατασχέθηκε ένα διαβατήριο Ολλανδίας, το οποίο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.
 
.