Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Και γραπτώς παραιτήθηκε ο Γιάννης Αθανασιάδης από το Δ.Σ. του Επιμελητήριου Ξάνθης

Ευθείες βολές κατά του νέου προέδρου Στέλιου Μωραΐτη και των μειονοτικών του στελεχών

ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ;

ΚΑΙ γραπτώς παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης ο Γιάννης Αθανασιάδης.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή φρασιολογία έστειλε την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου γραπτά την παραίτησή του στη Διοίκηση, μιλώντας για αποστασία των μειονοτικών του συμβούλων, αλλά και αφήνοντας αιχμές και κατά του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης. Η πρώτη αντίδραση του Στέλιου Μωραϊτη, ήταν: «Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι....»


ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ...!

Με τη φράση, «Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι....» ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης σχολίασε την γραπτή πλέον παραίτηση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Αθανασιάδη από απλό μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Ξάνθης, παραπέμποντάς τον στις προηγούμενες δηλώσεις του.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή φρασιολογία παραιτήθηκε και από απλό μέλος στο Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ξάνθης, μιλώντας για αποστασία των μειονοτικών του συμβούλων και αφήνοντας αιχμές και κατά του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης τον οποίο κατηγόρησε ότι «διψάει» για εξουσία, προκαλώντας πολλές απορίες σε όλους, αφού «άλλα έλεγε στις πρώτες δηλώσεις του και στην γραπτή επιστολή παραίτησης στον Τύπο κι άλλα ισχυρίζεται τώρα.

Ενώ δηλαδή ο κύριος Γιάννης Αθανασιάδης όταν τελείωσαν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Ξάνθης με δηλώσεις στο τύπο πανηγύριζε που αύξησε τις έδρες τους στον Φορέα σε σχέση με την πρώτη φορά που έδωσε υποψηφιότητα φωτογραφιζόμενος με τον Στέλιο Μωραϊτη, εκ των υστέρων βγαίνει και υβρίζει τους μουσουλμάνους υποψηφίους του συνδυασμού του, χάρις στους οποίους και μπόρεσε να κάνει μια υποφερτή εμφάνιση στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης, αφού δεν μπόρεσε να εκλέξει ούτε έναν Χριστιανό υποψήφιο, παρά την στήριξη που είχε τόσο από το επίσημο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, όσο και από Αναπληρωτή Υπουργό Ανταγωνιστικότητας Σωκράτη Ξυνίδη.

Ας επιλέξει λοιπόν ο κύριος Αθανασιάδης πότε τελικά έλεγε την αλήθεια. Την πρώτη φορά που θριαμβολογούσε για την αύξηση των εδρών του, ή τώρα;»

Επισημαίνεται ότι τη θέση του κυρίου Αθανασιάδη παίρνει στο νέο Διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ξάνθης ο μουσουλμάνος Κενάν Μουσταφά ανεβάζοντας έτσι τη δύναμη της νέας διοίκησης στα 16 μέλη.


ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ

Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε στον κύριο Γιάννη Αθανασιάδη ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Χατζηγκενέ Ιρφάν, χαρακτηρίζοντάς τον «αχάριστο» και άνθρωπο που επιθυμούσε μόνο την προσωπική του ανέλιξη και φιλοδοξία και τίποτα άλλο.

«Ο κύριος Αθανασιάδης με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του, δυστυχώς επιβεβαιώνει όλους όσους ισχυρίζονταν ότι ήταν η πιο ΚΑΚΗ επιλογή του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης. Όταν τελείωσαν οι εκλογές του Επιμελητηρίου, πανηγύριζε για την αύξηση των εδρών του σε σχέση με την πρώτη φορά και στην συνέχεια όταν δεν πήρε τα οφίκια και τις θέσεις που ο ίδιος επεδίωκε, παραιτήθηκε με ύβρεις και κατηγορίες κατά πάντων.

Απαντάμε στον κύριο Αθανασιάδη ότι «αποστάτες» είναι αυτοί που προδίδουν τις αρχές τους και δεν συνδιαλέγονται και παζαρεύουν ακόμη και με αυτούς που κατηγορούσαν, αποκλείοντας μάλιστα την μειονότητα από το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης, μολονότι το 40% των μελών είναι μουσουλμάνοι.

Απαντάμε επίσης στον κύριο Αθανασιάδη και λέμε ότι «αν δεν ήμασταν εμείς οι μειονοτικοί στο συνδυασμό του, ούτε ο ίδιος θα εκλέγονταν απλό μέλος, ούτε και το ΠΑΣΟΚ θα έπαιρνε το ποσοστό που πήρε στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης. Κύριε Αθανασιάδη, μπήκαμε στο Επιμελητήριο για να υπηρετήσουμε την Ξάνθη και τον τόπο μας κι όχι τις δικές σας φιλοδοξίες και τη δίψα σας για μεγαλεία και εξουσία. Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά και λυπόμαστε γιατί δυστυχώς συνεχίζετε και βάζετε διαχωριστικές γραμμές στις ανθρώπινες αξίες και προσωπικότητες».


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/