Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Με Θρακιώτισσα ξεπερνά τον οριστικό χωρισμό ο πρώην της Παπαρίζου

Ποια είναι η ξανθιά κοπέλα που εθεάθη να δίνει καυτά φιλιά στον Τόνυ Μαυρίδη;

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ...


Πρόσφατα γράφτηκε ότι εθεάθη ο Τόνυ Μαυρίδη να δίνει καυτά φιλιά με μια ξανθιά αιθέρια ύπαρξη σε εστιατόριο. Όμως ποια είναι η ξανθιά κοπέλα με την οποία ξεπερνάει ο Τόνυ την Έλενα Παπαρίζου;


Πρόκειται για την Τατιάνα Ελευθεριάδου, που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και εδώ και ενάμισι χρόνο ζει στην Θεσσαλονίκη και σπουδάζει δημοσιογραφία και νηπιαγωγός και σαν χόμπι της έχει το μόντελινγκ, με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί . Η 19άχρονη πριν από λίγες ημέρες είχε πάρει μέρος σε επίδειξη μόδας του περιοδικού Penthouse που έγινε στην Χαλκιδική και εκεί σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωρίστηκε και με τον Τόνυ Μαυρίδη.

Λέγεται πως ο Τόνυ της απαγόρεψε να μιλήσει ή να εμφανιστεί κάπου και να αποφεύγει τις κάμερες και γενικότερα τους δημοσιογράφους. Η ίδια το καλοκαίρι έκανε  διακοπές στην Χαλκιδική και οι πληροφορίες λένε πως βρίσκονται  με τον καλό της, σε χώρο που μόνο εκείνη και αυτός γνωρίζουν.

Η νεαρή καλλονή φαίνεται αρκετά προβληματισμένη με όλη την διάσταση που πήρε η σχέση τους μιας και δεν είναι συνηθισμένη στην δημοσιότητα και νιώθει πικραμένη με την δήλωση που έκανε στενός συνεργάτης του Τόνυ, που υποστήριξε πως επρόκειτο για φλερτ της μιας βραδιάς, πράγμα που ίσως την ωθήσει τις επόμενες ημέρες στο να μιλήσει για την σχέση αυτή, σύμφωνα με το newspiper.

Ο Τόνυ λέγεται ότι προσπαθεί να την καθησυχάσει καθώς θέλει να βλέπει την όμορφη Τατιάνα, να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του. Το σίγουρο είναι πάντως ότι στην αγκαλιά της προσπαθεί να ξεπεράσει την Παπαρίζου μετά από δεσμό πολλών ετών...

.