Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Θρασύτητα ληστεία σε καφέ μπαρ στο παζάρι της Ξάνθης!

Τρεις άγνωστοι μπούκαραν με όπλα στο μαγαζί, απείλησαν την υπάλληλο του καταστήματος και τους πελάτες, πήραν τσάντες και ότι χρήματα βρήκαν επάνω τους πελάτες και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι με ΙΧ

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Θρασύτατη ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε καφέ μπαρ παζάρι, όταν τρεις άγνωστοι γύρω στις 8.30 το βράδυ εισέβαλαν το μαγαζί οπλισμένοι και με απειλές και άγριες διαθέσεις, λήστεψαν εν ψυχρώ τους θαμώνες για να διαφύγουν σε χρόνο ρεκόρ και πριν προλάβει να παρέμβει η αστυνομία που ειδοποιήθηκε και έφτασε κατεπειγόντως. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες εξ’ αρχής έγιναν αντιληπτοί για τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν από τους ενοίκους της πολυκατοικίας και η όλη σκοινί εξελίχθηκε σε ελάχιστα λεπτά.

Μπήκαν μέσα, απείλησαν την υπάλληλο του καταστήματος και τους πελάτες, πήραν τσάντες και ότι χρήματα βρήκαν επάνω στους πελάτες και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι με ΙΧ αυτοκίνητο που τους περίμενε με αναμμένη την μηχανή.

Πρόκειται για το 2ο κρούσμα ληστείας σε διάστημα 10 ημερών περίπου, αφού με παρόμοιο τρόπο δράστες έκλεψαν καφέ μπαρ της οδού Βενιζέλου και εικάζεται μάλιστα ότι οι δράστες μπορεί να είναι οι ίδιοι.

Σημειώνεται ότι η αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης δεν έδωσε κανένα στοιχείο για την ληστεία στην οδό Βενιζέλου.

Τα συνεχή πάντως κρούσματα αυτών των ληστειών έχουν πανικοβάλει τους καταστηματάρχες που ζητούν την άδεια είτε να οπλοφορούν, είτε να αυξηθεί η αστυνομική φύλαξη. Ήδη κάποιοι από αυτούς παίρνουν πλέον αυξαμένα μέτρα προστασίας.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/