Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών

12 ΕΙΝΑΙ ΤΑ
ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

        ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών στις Σάπες στις 30-01-2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16.00 θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1. 1η τροποποίηση προϋπολογισμού χρήσης 2012.

2. Λήψη απόφασης για έγκριση κατάστασης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών έτους 2012.

3. Έγκριση πρακτικών κληρώσεων για συγκρότηση επιτροπών:

• Διενέργειας και αξιολόγησης διαγωνισμών προμηθειών

• Παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με τα άρθρα 28 και 46 του ΕΚΠΟΤΑ

• Γνωμοδότησης προμηθειών


4. Συγκρότηση Επιτροπής για διενέργεια δημοπρασιών για εκποίηση ή εκμίσθωση ακινήτων του Δήμου και ορισμός υπαλλήλου για γραμματειακή υποστήριξη.

5. Λήψη απόφασης α) για την εγγραφή δύο νηπίων στον Παιδικό Σταθμό Ξυλαγανής β) Εγγραφή ενός νηπίου στον Παιδικό Σταθμό Σαπών γ) Διαγραφή ενός νηπίου από τον Παιδικό Σταθμό Σαπών.

6. Λήψη απόφασης για αντικατάσταση δύο τακτικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

7. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Τσακιράκη Δημητρίου κατοίκου Κρωβύλης για αποζημίωση ζημιάς σε αγρό του που προκλήθηκε από υπαιτιότητα του Δήμου και ψήφιση σχετικής πίστωσης

8. Λήψη απόφασης για την παράταση ή μη μίσθωσης ιδιωτικής έκτασης που χρησιμοποιείται για την υποδοχή Ποντίων Προσφύγων στον οικισμό Σαπών.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Κραστούδη Βασιλείου του Νικολάου περί διαγραφής ποσού 1010,00 € από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του πρώην Δήμου Μαρώνειας

10. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της εταιρίας (ΜΠΑΜΠΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ) – για λύση της σύμβασης του τουριστικού περιπτέρου Ιμέρου

11. Καθορισμός όρων, προϋποθέσεων και ύψους οικονομικής συμμετοχής του Δήμου στις επεκτάσεις του Δικτύου ηλεκτροφωτισμού

12. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της Χασάν Νουριέ (με αριθ.27077/7-12-11) κατοίκου Σαπών για επανεξέταση των χρεώσεων του υδρομέτρου της.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΚΑΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΙΧΑΝ

.