Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι κάρτες του Πόι προβληματίζουν τον Ουζουνίδη

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο αργεντίνος με αυτή που δέχθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ και ο προπονητής της Ξάνθης θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο ματς θα εκτίσει
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μάουρο Πόι με αυτή που δέχθηκε στο ματς με τον ΟΦΗ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο ματς θα εκτίσει ο Αργεντινός.

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει την επόμενη εβδομάδα τον Αρη, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν οι αγώνες με Παναθηναϊκό (εκτός), Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό (Πηγάδια). Είναι στο χέρι του Ουζουνίδη να κρίνει σε ποιο ματς είναι προτιμότερο να στερηθεί των υπηρεσιών του βραχύσωμου επιθετικού.

Η ήττα από τον ΟΦΗ πλήγωσε άπαντες στην Ξάνθη δεδομένου ότι η ακριτική ομάδα δεν ήταν σίγουρα χειρότερη του αντιπάλου της. Από την άλλη, όμως, κάποια στιγμή θα έσπαγε το σερί. Αν μη τι άλλο, το αποτέλεσμα αυτό δεν κόστισε έπειτα από την απρόσμενη ήττα του Ατρομήτου και στα Πηγάδια εξακολουθούν να πιστεύουν στην πεντάδα.

Παρότι η αποστολή επέστρεψε στη βάση της το πρωί της Κυριακής, διεξήχθη κανονικά προπόνηση. Οσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάσθηκαν κανονικά.

.