Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Γιαννίτσης, Σαμαράς και Κουβέλης έρχονται την άλλη εβδομάδα στην Θράκη

Ταυτόχρονη αναμένεται η έλευση του υπουργού Εσωτερικών, του αρχηγού της ΝΔ και του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ
ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥΣ;

Το «βαρύ πυροβολικό» των κομμάτων ανεβαίνει στην Κομοτηνή για το ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2012 στο Ξενοδοχείο Arcadia (Αίθουσα Τερψιχόρη).

Εκτός του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση, που θα ανοίξει τις εργασίες του συνεδρίου όπως ήδη έχει αποκαλύψει το ThrakiLive από το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, καθώς και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα δώσουν επίσης το παρών στην Κομοτηνή, όπου θα απευθύνουν και χαιρετισμό.

Οι παρουσίες των δύο πολιτικών ανδρών είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του piazza, επιβεβαιωμένες, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να ανέβουν στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης Παπαδήμου. Πάντως, ειδικά για τον Σαμαρά, κρατήστε μια επιφύλαξη. Εχει ανακοινωθεί ότι στα τέλη της άλλης εβδομάδας θα είναι στην Μόσχα και ίσως συναντηθεί και με τον πούτιν στις 26 Γενάρη. Εκτός αν θελήσει σημειολογικά να έρθει αμέσως μετά την Ρωσία στην Θράκη, εδώ όπου θα κατέληγε ο περίφημος αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη...
 
.