Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Αυτός συνελήφθη για τους εκβιασμούς των καφέ μπαρ στην Ξάνθη!!!

Πρώην διευθυντής τράπεζας, πηγαινοέρχονταν στον εισαγγελέα κάνοντας μηνύσεις σε μαγαζιά με «πρόβλημα»,
«εκβίαζε» συνολικά 4 καταστηματάρχες αλλά πιάστηκε στην φάκα με τα
λεφτά στα...χέρια!

ΜΑΘΕΤΕ ΟΝΟΜΑ
ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ

Πηγαινοέρχονταν στον Εισαγγελέα κάνοντας μηνύσεις σε μαγαζιά με «πρόβλημα» στο Εμπορικό κέντρο, συνελήφθη ωστόσο με τα «λεφτά στα... χέρια αφού όπως αποδείχτηκε το πρόβλημα δεν ήταν με τις... ηχορυπάνσεις και τις άδειες των μαγαζιών, αλλά με λίγες χιλιάδες Ευρώ που απαιτούσε από τις επιχειρηματίες!

Ο λόγος για τον πρώην διευθυντή Τραπεζών Ευάγγελο Μερόπουλο, 63 χρονών που πληροφορίες μας αναφέρουν ότι «εκβίαζε» συνολικά 4 μαγαζιά (καφέ μπαρ) στο Εμπορικό κέντρο Kosmos και στη Δαγκλή, ένα από τα οποία ήταν και το ελληνάδικο ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Ο επιχειρηματίας του τελευταίου Θόδωρος Χατζηγεωργίου αποφάσισε τότε να τον καταγγείλει στην Ασφάλεια Ξάνθης, προκειμένου να σταματήσει την εκβιαστική διαδρομή του.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, ο Βαγγέλης Μερόπουλος συνελήφθηκε στο καφέ μπαρ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» (όπου είχε κλειστεί το ραντεβού) από αστυνομικούς την ώρα που έπαιρνε τα «σημαδεμένα» λεφτά (2.300 Ευρώ) από τον «Πύρρο»!!!!

Ωστόσο από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στη συνέχεια, προέκυψε ότι, ο ίδιος δράστης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, την 15-6-2010, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2.500 Ευρώ από άλλο 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος (καφετέρια) στην Ξάνθη (Λέγεται ότι είναι το Latera), ενώ παρόμοιες κρούσεις είχε κάνει και σε άλλους δύο μαγαζάτορες τους οποίους επίσης είχε... καταγγείλει, με το σκεπτικό ότι «ήταν ιδιοκτήτης διαμερίσματος στο Εμπορικό κέντρο και τον ενοχλούσε ο θόρυβος αλλά και ότι απαγορεύονταν από τον κανονισμό του Εμπορικού κέντρου η λειτουργία των συγκεκριμένων μαγαζιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης για την όλη δραστηριότητά του δράστη ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο πριν 3-4 χρόνια να έρθει και στην εφημερίδα μας με πλήρες φάκελο καταγγελιών για τα μαγαζιά του Εμπορικού κέντρου, έχοντας ωστόσο στο βάθος «σκοτεινούς» σκοπούς και αποκλειστικό σκοπό να βγάλει λεφτά από την όλη ιστορία...!
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/