Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Θα είναι κουμπάρα η Δεβετζή στον γάμο της Θάνου με τον Παρθένη;

Φουντώνει η σχετική φημολογία, μια εβδομάδα μετά την αγγελία που έπεσε σαν "βόμβα" στον χώρο της εγχώριας σόουμπιζ

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ
Η ΙΔΙΑ Η ΘΡΑΚΙΩΤΙΣΣΑ

Απόλυτη άγνοια δηλώνει η αλεξανδρουπολίτισσα ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή για τον γάμο της «κολλητής» της Κατερίνας Θάνου με τον Αλέξανδρο Παρθένη, η δημοσίευση της αγγελίας του οποίου τάραξε τα νερά του καλλιτεχνικού αλλά και του αθλητικού κόσμου.

Οι δυο τους, κάτω από καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, δημοσίευσαν πρόσφατα την αγγελία γάμου τους στην εφημερίδα «Εστία» και έτσι, μέσα σε λιγότερο από πέντε μήνες γνωριμίας, οδεύουν σαν σε... σπριντ προς την ανταλλαγή όρκων αιώνιας αγάπης στο Δημαρχείο Γλυφάδας. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε πριν από δύο χρόνια σε μια θεατρική παράσταση. Η Πηγή Δεβετζή συνόδευε την Κατερίνα και βρέθηκαν στην ίδια παρέα με το πρώην μοντέλο, αλλά όλοι έφυγαν από το θέατρο ως φίλοι. Φαίνεται ότι πέρασε αρκετός καιρός πριν η γνωριμία εξελιχθεί σε φλερτ, στην συνέχεια σε έναν μεγάλο έρωτα και τελικά σε... γάμο. Τέλη Σεπτέμβρη ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα έγιναν ζευγάρι. Ωστόσο, πέρασε ακόμα ένας μήνας για να το πουν σε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, αφού ακόμα και η Δεβετζή, κολλητή φίλη της Κατερίνας, επιβεβαίωσε στο «Εθνος» ότι πληροφορήθηκε τη σχέση μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

Η αγάπη για το τζόγκινγκ τους... ένωσε, αφού η Ολυμπιονίκης και το πρώην μοντέλο πήγαιναν μαζί για προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης «φυλαγόταν» από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έδινε λαβές για σχόλια και απέφευγε να κάνει κοινές εμφανίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερο επιφυλακτική στην δημοσιοποίηση είναι η Κατερίνα, ενώ αντίθετα ο Αλέξανδρος, λόγω της εξωστρεφούς επαγγελματικής του δραστηριότητας, είναι εξοικειωμένος με τη δημοσιότητα και έχει ουκ ολίγες φορές μιλήσει στα ΜΜΕ ια τις παλιές του σχέσεις, με τη Ναταλία Γερμανού και τη Σοφία Αλιμπέρτη.

Στα τέλη Οκτώβρη, κάμερα τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψε το νέο ζευγάρι να προσέρχονται μαζί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ράους» του Μιχάλη Ρέππα και του (ορεστιαδίτη στην καταγωγή) Θανάση Παπαθανασίου. Η κοινή εμφάνιση προκάλεσε την έκπληξη των δημοσιογράφων αλλά και των παρευρισκόμενων που είχαν αναρωτηθεί αν είναι ζευγάρι. Τότε ο Αλέξανδρος πήρε τον λόγο και διέψευσε την ύπαρξη σχέσης. Ωστόσο, ενάμιση μήνα μετά, λέγεται ότι δώρισε το... μονόπετρο στην Κατερίνα και τη ζήτησε σε γάμο. Και όλα αυτά σε καθεστώς άκρας μυστικότητας.

Ακόμα και η Πηγή Δεβετζή, που μετρά πολλά χρόνια φιλίας με τη Θάνου, δήλωσε στο «Εθνος» ότι έμαθε για τον γάμο από τα ΜΜΕ. «Είχα μιλήσει πριν από μία εβδομάδα με την Κατερίνα και δεν μου είπε κάτι. Για τη σχέση τους έμαθα τον Οκτώβριο», λέει η αθλήτρια και ξεκαθαρίζει ότι το ζευγάρι δεν έκανε μαζί διακοπές το καλοκαίρι στην Πάρο, όπως εσφαλμένα έχει γραφτεί. «Η Κατερίνα θα μου το έλεγε αν ίσχυε. Είχαμε πάει μαζί στην Αλεξανδρούπολη και μετά στο χωριό της», λέει και προσθέτει: «Για τον γάμο δεν γνωρίζω καμία λεπτομέρεια. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της αλλά δεν τα κατάφερα».

Από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε το γεγονός, την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησε και η φήμη ότι η εβρίτισσα θα είναι κουμπάρα του ζευγαριού, ως παρούσα και στην πρώτη γνωριμία του. Η Πηγή δηλώνει ωστόσο άγνοια ακόμα και για το πότε θα γίνει ο γάμος. «Κανένας δεν ήξερε τίποτα για τον γάμο. Ευχάριστο γεγονός είναι, αλλά τέτοια μυστικοπάθεια πια...», λέει χαριτολογώντας. Μάλιστα, σε επικοινωνία με γνωστούς του Αλέξανδρου Παρθένη επιβεβαιώνεται πως ούτε το δικό του φιλικό περιβάλλον γνώριζε κάτι.

Η αγγελία τους στην εφημερίδα «Εστία» αναφέρει: «Ο Αλέξανδρος Παρθένης, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείς εις Αθήνας, του Γεωργίου και της Μαρίας-Σταματίνας, το γένος Βογιατζή και η Αικατερίνη Θάνου, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείσα εις Αθήνας, του Λάμπρου και της Ουρανίας, το γένος Κιτσούλη, πρόκειται να έρθουν σε γάμο που θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής». Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την Κατερίνα, που έχει έναν άλλον αποτυχημένο με τον Θανάση Καραχρήστο, γνωστό για τα πράσινα μάτια του. Μάλιστα, αυτό το κοινό στοιχείο του αποτυχημένου γάμου λέγεται ότι είχε φέρει και τόσο κοντά την Θάνου με την Πηγή Δεβετζή την τελευταία τριετία, η οποία επίσης αυτήν την περίοδο ζει τον δικό της «παράφορο» έρωτα στα πάτρια εδάφη, στην Αλεξανδρούπολη.

Εμείς τι άλλο να πούμε; Βίον ανθόσπαρτον...

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/