Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ούτε ο Λυκουρέντζος θα έρθει τελικά για την πίτα της ΝΟΔΕ Ροδόπης

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης καθώς ούτε και ο γραμματέας της ΝΔ θα έρθει τελικά για την αυριανή εκδήλωση
ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΒΡΗΚΑΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ
ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ;
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται ο Ευριπίδης Στυλιανίδης καθώς ούτε και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, δεν θα έρθει τελικά για την κοπή της πίττας, της ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Μετά την Όλγα Κεφαλογιάννη, και ο Γραμματέας της ΝΔ διεμήνυσε στον Στυλιανίδη ότι, δεν θα μπορέσει(;) να έρθει στην Κομοτηνή, λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων.

Απογοήτευση για το νέο άδειασμα αλλά και συναγερμός σήμανε στο επιτελείο του Στυλιανίδη, που άρχισε να κάνει τηλέφωνα σε φίλους του βουλευτές. Πρώτη σκέψη ήταν να επιστρατευτούν οι κουμπάροι Σταϊκούρας και Ζώης. Ο μεν πρώτος «κόπηκε» γιατί ήρθε πέρυσι και ομολογουμένως η εκδήλωση δεν πήγε καλά. Ο δεύτερος έχει κομματικές υποχρεώσεις.

Έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Γιάννη Βρούτση προκειμένου να «ξεπληρώσει» το κράξιμο που έφαγε ο Στυλιανίδης στην Νάξο. Ούτε όμως αυτός ήταν διαθέσιμος.

Τελικά οι παλιές και σίγουρες συνταγές προκρίθηκαν. Τα ονόματα που βολιδοσκοπήθηκαν ήταν του Μιχάλη Παπαδόπουλου, βουλευτή Κοζάνης και του Θεσσαλονικιού Κώστα Καλαφάτη. Αποτέλεσμα όλης αυτής της δυστοκίας ήταν οι πωλήσεις των προσκλήσεων να είναι σχεδόν μηδενικές. Ήδη έχουν επιστρατευτεί αρκετοί αθίγγανοι και έχουν πάρει δωρεών προσκλήσεις για να υπάρχει κόσμος στα τραπέζια.

Η καλύτερη όμως λύση προτάθηκε από τον πρώην πρόεδρο του ΕΒΕ Ροδόπης Κώστα Λιούρτα ο οποίος μεταξύ σοβαρού και αστείου πρότεινε να υποχρεωθούν να αγοράσουν προσκλήσεις οι διορισμένοι από τον πρώην υπουργό Μεταφορών στο Μετρό και στον προαστιακό. Και επειδή όλοι τους μένουν στην Αθήνα, ας πάρουν προσκλήσεις οι γονείς και οι συγγενείς τους. Το ίδιο κάνει!!!
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/