Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Συγκαλείται η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, την ώρα που δημοσκόπηση το δείχνει να είναι 5ο κόμμα!

Από την Κόστα Ρίκα, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται, ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να συγκαλέσει σε ειδική συνεδρίαση τους βουλευτές του
          ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ;
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ


Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ συγκάλεσε ο πρόεδρός του, Γιώργος Παπανδρέου, για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, την ώρα που τελευταία δημοσκόπηση δείχνει το κόμμα να «βυθίζεται» στην πέμπτη θέση της προτίμησης των πολιτών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, τα θέματα της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας θα είναι: «Ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά με τη δανειακή σύμβαση και το PSI - Στήριξη του έργου της κυβέρνησης».

Στη δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, που πρόκειται να δημοσιευθεί την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα», στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ έρχεται πρώτη με ποσοστό 30,5%, δεύτερο κόμμα αναδεικνύεται η Δημοκρατική Αριστερά με 13%, ενώ τις επόμενες δύο θέσεις μοιράζονται το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ με το ίδιο ποσοστό (12,5%).

Το ΠΑΣΟΚ καταγράφεται ως πέμπτο κόμμα με ποσοστό 12%, ενώ ο ΛΑΟΣ, βλέπει τα ποσοστά του να συρρικνώνονται στο 6%.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι συνεχίζουν να βρίσκονται στο οριακό για την είσοδο στη Βουλή με 3%, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία, το Άρμα Πολιτών και η Χρυσή Αυγή μοιράζονται το ίδιο ποσοστό (2.5%). Περίπου 1% κερδίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και 0,7% το Κόμμα Κυνηγών, που εμφανίζεται πλέον σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

.