Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Mαζική παραίτηση τεσσάρων μελών της Διοίκησης στη ΣΕΚΑΠ

Υποβλήθηκαν την Παρασκευή και έρχονται να προστεθούν  σε αυτή του αντιπροέδρου Μανώλη Εγγλεζάκη

           ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Την Παρασκευή υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το Δ.Σ. της ΣΕΚΑΠ άλλα 4 μέλη. Πρόκειται για τους Φίλιππο Παραστατίδη, Μπάμπη Χρυσοχοΐδη, Δημήτρη Χαριστό και Νίκο Αργυριάδη που αποφάσιαν να υλοποιήσουν τη σκέψη των τελευταίων μηνών, μόλις αναβλήθηκε για πολλοστή φορά η Γενική Συνέλευση της εταιρίας.

Η παραίτησή τους που έρχεται να προστεθεί σε αυτή του Αντιπροέδρου Μανώλη Εγγλεζάκη, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο ρόλος του Δ.Σ. της εταιρίας έχει εκμηδενιστεί το τελευταίο διάστημα σε απόλυτο βαθμό.

Όπως αναφέρουν στην επιστολή παραίτησης που κατέθεσαν και έχει πρωτοκολληθεί "θεωρούμε ότι η συμμετοχή μας στις αποφάσεις του Δ.Σ. δεν είναι καθοριστική για την εταιρία" στέλνοντας μήνυμα ότι θεωρούν διακοσμητική την παρουσία τους στο Δ.Σ.της ΣΕΚΑΠ και ως εκ τούτου, περιττή.


Τι θα μείνει από τη ΣΕΚΑΠ όταν πουληθεί;

Εν μέσω φημών για το ρόλο των μετόχων και των μελών της Διοίκησης και ταυτόχρονης αναταραχής στους κόλπους της εταιρίας και δραματικής συρρίκνωσης του μεριδίου της ΣΕΚΑΠ στην αγορά, η διαδικασία πώλησης προχωρά για την εταιρία. Τι θα έχει απομείνει από τη ΣΕΚΑΠ όταν και αυτή μεταβιβαστεί στον ινδικό όμιλο, δεν μπορεί να προεξοφληθεί, καθώς οι ανατροπές μέχρι στιγμής είναι διαρκείς.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/