Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ντοκουμέντο: Τετατέτ Ξυνίδη - Καϊλή στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Έπεσαν ο ένας πάνω
στον άλλον αμέσως μετά
την ομιλία Παπανδρέου,
για πρώτη φορά μετά την
περίφημη "καλτσοδέτα"

ΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ
ΣΑΝ... ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ;

Καμιά φορά όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Με το τέλος της ομιλίας Παπανδρέου και όταν άρχισαν να βγαίνουν όλοι μαζικά από την αίθουσα, μέχρι να ξαναμπούν για να ακούσουν τον Μπένι, παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή στην πόρτα. Κάπως έτσι έπεσε ο Σωκράτης Ξυνίδης πάνω στην... Εύα Καϊλή. Οι σχέσεις τους είναι γνωστές, μετά την «καλτσοδέτα».

Ποιος ήταν ο «από μηχανής θεός» που μπήκε ανάμεσά τους και αποφεύχθηκαν τα... χειρότερα; Μα ο Γιώργος Πεταλωτής, που άρχισε να συζητά με τον ξανθιώτη, ίσως και για το κοινό κείμενο που είχαν δημοσιεύσει μαζί με άλλους πέντε υφυπουργούς μια ημέρα πριν.

Και οι δύο θρακιώτες της κυβέρνησης είχαν σπορτίβ εμφάνιση, καθώς προτίμησαν τα τζιν και απέφυγαν τις γραβάτες (ο Σωκράτης και τα σακάκια). Ο κομοτηναίος για αρκετή ώρα προχθές το βράδυ έστησε πριβέ κουβέντα με την Λούκα Κατσέλη, την ίδια ώρα που η Όλγα Ρενταρή πήγαινε σχεδόν... «πακέτο» με την Σούλα Μερεντίρη και ο Γιώργος Ντόλιος έβγαινε κάθε τρεις και λίγο έξω για να... καπνίσει – και να συμμετάσχει στα πηγαδάκια που στήνονταν.


 
Πηγή:  http://www.paratiritis-news.gr/