Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Θέμα στα ΜΜΕ της Αθήνας ο αστροφωτογράφος της Αλεξανδρούπολης

Δεν προλαβαίνει να απαντά στο τηλέφωνό του το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Ταρσούδης, σε παγκόσμιο επίπεδο γνωστός για το έργο του στον τομέα της Ερασιτεχνικής Αστρονομίας

         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Δεν προλαβαίνει να απαντά στο τηλέφωνό του το τελευταίο διάστημα ο αστροφωτογράφος της Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ταρσούδης! Φαίνεται πως τον καιρό της κρίσης τα κεντρικά ΜΜΕ αποφάσισαν να κάνουν “στροφή στην ποιότητα” κι από το life style και τα τσιφτετέλια να αποφασίσουν να ρίξουν μια ματιά στην αληθινή Ελλάδα: την Ελλάδα που πρωτοπορεί και καινοτομεί, την Ελλάδα που κοπιάζει γιατί χαίρεται να δημιουργεί.

Ετσι όπως μάθαμε ο σε παγκόσμιο επίπεδο γνωστός για το έργο του στον τομέα της Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Γιώργος Ταρσούδης πλέον έχει αρχίσει να “παίζει” και στα ελληνικά ΜΜΕ! Απ’ ότι μάθαμε η ΝΕΤ, η ΕΡΤ, το ΣΚΑΪ και πληθώρα ραδιοφώνων, εφημερίδων και καναλιών έδειξαν ήδη ενδιαφέρον για το έργο του αστροφωτογράφου της Αλεξανδρούπολης που εδώ και χρόνια με τις φωτογραφίες του διαστήματος που βγάζει από το προσωπικό του αστροπαρατηρητήριο έχει κάνει γνωστό το όνομα της Θράκης στην παγκόσμια αστρονομική κοινότητα!

Στην παραπάνω εικόνα δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου.