Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Νέες συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών στον Έβρο

Χειροπέδες σε δύο δουλεμπόρους οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνελήφθησαν την Δευτέρα (16-1-2012) το απόγευμα, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ένας 52χρονος ημεδαπός και ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Γεωργίας.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, χθες (16-1-2012) το απόγευμα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού. Λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν στην Αλεξανδρούπολη τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόου Γεωργίας τους οποίους επίσης προσήγαγαν.

Ακολούθως, από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, προέκυψε ότι οι δύο (2) διακινητές προμήθευσαν εισιτήρια στους τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες για να μεταβούν από την παρέβρια περιοχή της Γεμιστής στην Αλεξανδρούπολη, όπου στην συνέχεια θα τους παραλάμβαναν προκειμένου να τους μεταφέρουν στην Θεσσαλονίκη.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.
 
.