Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ερώτηση Ρενταρή για την κάλυψη αναγκών στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Κατατέθηκε προς τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο και αφορά την κάλυψη στο τμήμα ακτινοθεραπειών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ, Όλγα Ρενταρή, κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με την κάλυψη των αναγκών στο τμήμα ακτινοθεραπειών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Στην Ερώτησή της η Βουλευτής τονίζει πως έχει δημιουργηθεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα λόγω της έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού που θα καλύπτει τις ανάγκες του Νοσοκομείου και πως οι δύο όλοι και όλοι εξειδικευμένοι γιατροί που υπάρχουν αναγκάζονται να εργάζονται πέραν του ωραρίου τους για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Επιπρόσθετα, από τα δύο μηχανήματα που διαθέτει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μόνο το ένα είναι σε λειτουργία λόγω έλλειψης συντήρησης του δεύτερου.

Για όλα τα παραπάνω ερωτά τον κ. Υπουργό ποιες ενέργειες προτίθεται να αναλάβει ούτως ώστε οι καρκινοπαθείς πολίτες του Έβρου να μπορούν να κάνουν τις ακτινοθεραπείες τους στην Αλεξανδρούπολη και να μην εξαναγκάζονται να καταφεύγουν στη Θεσσαλονίκη και αλλού, δεδομένης και της μεγάλης οικονομικής κρίσης που βιώνουν τα νοικοκυριά σήμερα.
 
.