Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Χρυση ευκαιρία έχασε η Ξάνθη: η κλήρωση την έστελνε ως και τελικό!

Χωρίς εκπρόσωπο της Θράκης πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα, δεν έβγαλε μεγάλο ντέρμπι μέχρι τον μεγάλο τελικό άλλά άφησε με πικρία τους Ξανθιώτες
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Η κληρωτίδα “έκλεισε το μάτι” στους... μεγάλους καθώς αποφεύχθηκαν οι διασταυρώσεις μεταξύ τους μέχρι τον τελικό. Με τον Ατρόμητο θα παίξει ο νικητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τον Πανιώνιο (που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό) θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός.

Πιο συγκεκριμέν, Τον Πανιώνιο, ο οποίος απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Η πρόκριση θα κριθεί σε μονό αγώνα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ενώ ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά έναν εκ των Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Πανσερραϊκό.

Με άλλα λόγια, αν είχε προκριθεί χθες η Ξάνθη, άνοιγε διάπλατα ο δρόμος τουλάχιστον ως τα ημιτελικά, αφού θα αντιμετώπιζε στην επόμενη φάση μια επίσης επαρχιακή ομάδα, τον ΟΦΗ ή τον Παναιτωλικό. Αντ' αυτής ωστόσο, στην κληρωτίδα μπήκε το όνομα του Πανσερραϊκού, που είναι η μοναδική ομάδα της Β' Εθνικής στα προημιτελικά.

Ο νικητής του σημερινού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στα προημιτελικά τον Ατρόμητο. Αυτό το ζευγάρι διασταυρώνεται με το Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα.


Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών (νοκ άουτ αγώνες):

1. ΠΑΟΚ/ΑΕΚ – Ατρόμητος

2. Ολυμπιακός-Πανιώνιος

3. Παναιτωλικός/ΟΦΗ-Πανσερραϊκός

4. Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα


Τα ζευγάρια των ημιτελικών (διπλοί αγώνες)

Νικητής 1-Νικητής 4

Νικητής 3-Νικητής 2


.