Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αλεξανδρούπολη: πατέρας προσπάθησε να εμβολίσει αστυνομικούς για να μην συλλάβουν τον 18χρονο γιο του!!!

Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο δράστες που αποβιβάστηκαν εν κινήση από το καταδιωκόμενο όχημα και κατάφεραν να διαφύγουν
     ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς ένας 18χρονος ημεδαπός για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και αντίσταση, καθώς επίσης και ο 44χρονος πατέρας του, κατηγορούμενος για αντίσταση, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο δράστες.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 18χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αυτός όμως δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Κατά τη διαδρομή, οι άλλοι δύο επιβαίνοντες στο όχημα, αποβιβάστηκαν εν κινήσει από αυτό, διαφεύγοντας τη σύλληψη, ενώ ο 44χρονος πατέρας του 18χρονου δράστη, οδηγόντας άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό όχημα, προκειμένου και ο 18χρονος να διαφύγει τη σύλληψη.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιούν και τα δύο οχήματα, ενώ κατά την σύλληψη των δύο δραστών ο 18χρονος προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς.


Ακολούθως, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στην καρότσα του Ι.Χ.Φ αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του, μετέφερε είκοσι τρείς (23) σάκους, με μεταλλικούς συνδετήρες σιδηροδρομικών γραμμών, συνολικού βάρους χιλίων διακοσίων κιλών (1.200) περίπου, τους οποίους είχε αφαιρέσει από κοινού με τους άλλους δύο δράστες, που αναζητούνται, από αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Κατασχέθηκαν οι μεταλλικοί συνδετήρες προκειμένου να αποδοθούν στον δικαιούχο τους και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

.