Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη: Το Σικάγο καλεί... Σταθάκη (της Ξάνθης)

Ένα βήμα πριν τους Chicago Fire βρέθηκε σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του αμερικάνικου συλλόγου ο αμυντικός μέσος της Skoda
ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η
ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ;


Ένα βήμα πριν τους Chicago Fire και το Αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (MLS), βρέθηκε σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Αμερικάνικου συλλόγου ο αμυντικός μέσος της Skoda Ξάνθη, Σταύρος Σταθάκης! Η φήμη της Θρακιώτικης ομάδας από ότι φαίνεται βγαίνει αρκετά έξω από τα σύνορα και ας μην παίζει στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, καθώς μετά τον Κατόνγκο που πήγε στην Κίνα και τον Γκσπούρνιγκ στην Αμερική, παραλίγο να ακολουθήσει και αυτή η μεταγραφή του Σταθάκη.
Οι ¨Φωτιές του Σικάγο¨ έχουν προπονητή ελληνικής καταγωγής, τον Φρανκ Κλόπας, ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του κινήθηκε και για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη για να τον προσθέσει στο δυναμικό της ομάδας του, αλλά η μετακίνηση αυτή δεν ευδοκίμησε, όπως και του Σταθάκη και αρκέστηκε σε έναν άλλο Έλληνα, τον Πάρη Πανταζόπουλο, με θητεία στην Ζάκυνθο, Κόρινθο και Ασπρόπυργο.


Το σχόλιο του αμερικάνικου site:

«Greek trialist Stathakis paired with Berry during the second period Wednesday night and stayed on the field to partner with Watson-Siriboe in the third as the technic3al staff evaluated him before his return to Superliga club Skoda Xanthi on Thursday».
«Ο Έλληνας Σταθάκης που δοκιμάστηκε στη δεύτερη περίοδο το βράδυ της Τετάρτης δίπλα στον Μπέρι και έπαιξε στο τρίτο δίπλα στο Γουότσον, το τεχνικό team τον αξιολόγησε πριν την επιστροφή του στην Superleague και στην Skoda Ξάνθη την Πέμπτη».


*Στους Σικάγο αγωνίζεται και ο γνωστός διεθνής μέσος Πάβελ Πάρντο, με σημαντική θητεία στην Στουτγκάρδη, ενώ στόχος της ομάδας είναι ο Ντρογκμπά. Από την άλλη μεριά η Skoda Ξάνθη δεν επιβεβαιώνει την είδηση.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/