Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη: Δεν έχουν τελειωμό όσα αποκαλύπτεται ότι έκανε στην Θράκη μέσα σε δέκα ημέρες ο ανήλικος δραπέτης που συνελήφθη!

Επτά ένοπλες ληστείες, πέντε κλοπές και μια διάρρηξη πρόλαβε και έκανε με τον 18χρονο συνεργό του, που συνελήφθη στην Ξάνθη, ενώ βρέθηκαν και ναρκωτικά στο σπίτι τους!!!     ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Επτά ένοπλες ληστείες, πέντε κλοπές και μια διάρρηξη πρόλαβε και έκανε με τον 18χρονο συνεργό του μέσα στις δέκα ημέρες της ελευθερίας του ο ανήλικος ομογενής δραπέτης που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην Καβάλα, λίγη ώρα μετά την ληστεία που διέπραξε σε ένα ψιλικατζίδικο!

Ο 17χρονος που το είχε σκάσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης στο Βόλο, όπου κρατούνταν για κλοπές, αποδείχθηκε πραγματικό… «μπουμπούκι»! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας εντόπισαν το σπίτι όπου κατοικούσε μαζί με τον 18χρονο στην Θεσσαλονίκη και βρήκαν ένα πλαστικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,8 γραμμαρίων.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι δυο νεαροί είχαν διαπράξει τρεις ληστείες στην Ξάνθη όπου, με την απειλή πιστολιού, άρπαξαν από μια 21χρονη 25 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή και ένα κινητό, από ένα κατάστημα 150 ευρώ και από ένα δεύτερο κατάστημα αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τις εισπράξεις χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Άλλες τρεις ληστείες είχαν κάνει στην Θεσσαλονίκη όπου, πάντα με την απειλή πιστολιού, άρπαξαν την τσάντα μιας 64χρονης με προσωπικά αντικείμενα, χτύπησαν μια 33χρονη και πήραν την τσάντα της με ένα κινητό τηλέφωνο και λήστεψαν ένα κατάστημα ψιλικών με λεία 700 ευρώ! Η τελευταία ληστεία ήταν αυτή σε κατάστημα στην Καβάλα όπου άρπαξαν 150 ευρώ από την 49χρονη ιδιοκτήτρια, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθησαν.

Άλλα 180 ευρώ ήταν η λεία τους από την διάρρηξη ενός καταστήματος σε χωριό της Ξάνθης, ενώ οι νεαροί κακοποιοί είχαν κλέψει ακόμη ένα μοτοποδήλατο και μια μοτοσικλέτα από την Ξάνθη, καθώς και ένα αυτοκίνητο και δυο ζεύγη πινακίδων από την Θεσσαλονίκη με τα οποία διέπρατταν τις ληστείες! Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες και κλοπές.