Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Για την έκπληξη κόντρα στον πρωτοπόρο Ηρακλή αγωνίζεται το απόγευμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Τον φιλοξενεί στον Έβρο
και φιλοδοξεί να πετύχει
ένα ακόμα "θαύμα" στην
φετινή  VolleyLeague

             ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 15η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 και από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου, ενώ ο Εθνικός στην Αλεξανδρούπολη κοντράρεται με τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Από την Μόσχα, στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί ο αήττητος και πρωτοπόρος Ηρακλής (έφτασε στην Θεσσαλονίκη στις 02.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής), ο οποίος θα δοκιμαστεί στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Από τους γηπεδούχους εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Παπάζογλου ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέσα στο 2012, ενώ ο Γιάννης Ανδρεάδης ανησυχεί και για την αντίδραση της ομάδας του μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας.

«Δεν είναι θετικό για εμάς ότι έχουμε να αγωνιστούμε 15 ημέρες λόγω του ρεπό της Καλαμαριάς. Οπότε, θέλω να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα μας και σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μας, ιδιαίτερα δε από τη στιγμή που παίζουμε απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Ηρακλή», παραδέχθηκε ο Θρακιώτης τεχνικός και κατέληξε: «Από την πλευρά μας έχουμε την δύναμη της έδρας και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τον ενθουσιασμό του κόσμου. Άγχος δεν έχουμε, θα μπούμε να παίξουμε ελεύθερα, να απολαύσουμε το παιχνίδι και από εκεί και πέρα, ελπίζουμε σε ότι καλύτερο».

Στον Ηρακλή ο Σωτήρης Δρίκος δεν υπολογίζει στον νεαρό Τζιουμάκα (λόγω ίωσης έμεινε εκτός αποστολής), αλλά επανέρχονται οι Ντεσπέιν, Κράβαρικ.

«Η πρόκληση για το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι διπλή. Από την μία ο ίδιος ο αντίπαλος με τον συνδυασμό έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, η δύσκολη έδρα του που επηρεάζει πολλούς παράγοντες του αγώνα και από την άλλη η κούραση από το ταξίδι της Ευρώπης αλλά και η επανασύνδεση της ομάδας που ουσιαστικά έχει να παρουσιαστεί πλήρης από το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λαμία», σχολίασε ο τεχνικός του Ηρακλή.


Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου

Το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής διεξάγεται στο κλειστό του Ρέντη, όπου ο τρίτος στη βαθμολογία Ολυμπιακός (27 β.), υποδέχεται τον τέταρτο Φοίνικα Σύρου (26β.).

Ο Γιάννης Καλμαζίδης εξακολουθεί να έχει τον πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα Ντίμα Φιλίποφ, αφού ο νεαρός πασαδόρος ναι μεν θα είναι στην αποστολή, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Επίσης ερωτηματικό αποτελεί και η παρουσία του Χουάν Φιγκουερόα, καθώς ο Πορτορικανός αναμένεται στην Αθήνα αργά το βράδυ.


ΑΟ Κηφισιάς - Παμβοχαϊκός

Στο Ζηρίνειο ο ΑΟ Κηφισιάς, υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, σε ένα παιχνίδι που... μυρίζει τάι μπρέικ. Κι αυτό γιατί στις δύο προηγούμενες φετινές τους αναμετρήσεις (κι οι δύο στο Βραχάτι), το τελικό σκορ ήταν 3-2 με τον Παμβοχαϊκό να κερδίζει στο ματς πρωταθλήματος και τον ΑΟΚ να επικρατεί στον 'τελικό' του Α' προκριματικού ομίλου του League Cup 2011. Ο Παμβοχαϊκός μπορεί να ξεκίνησε με ήττα το 2012 (3-0 στην έδρα του Ηρακλή για την 10η αγωνιστική), αλλά έκτοτε παραμένει αήττητος έχοντας καρέ νικών με σκορ 3-1.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:


Σάββατο 04/2

17.00, Αλεξανδρούπολης (Novasports), Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ηρακλής, Μπαντιανίδης, Ιωαννίδης, Κομισάριος: Δόγαρης

19.00, Ζηρίνειο, ΑΟ Κηφισιάς - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Ράπτης, Φραγκάκης, Κομισάριος: Βασιλειάδης

20.00, Ρέντη (Novasports), Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου, Βαρθαλίτης, Μυλωνάκης, Κομισάριος: Γεωργόπουλος

Κυριακή 05/2

17.30, ΕΑΠ, ΕΑ Πατρών - Άρης, Γεροθόδωρος, Ονόπας, Κομισάριος: Διαμαντόπουλος

.